Browsing by Author FERREIRA, O. G. L.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Caracterização da carcaça de cordeiros da região das Palmas no território do Alto Camaquã.ARNONI, R. K.; OSÓRIO, M. T. M.; OSÓRIO, J. C. da S.; FERREIRA, O. G. L.; BORBA, M. F. S.; GONÇALVES, M. da S.
2013Componentes da biomassa e taxa de acúmulo de cultivares de azevém.COSTA, O. A. D.; COELHO, R. A. T.; SILVEIRA, F. A.; JUNQUEIRA, J. F.; SILVA, J. L. S. da; FERREIRA, O. G. L.
2014Composição química da carne de cabritos abatidos em idades diferentes.KESSLER, J. D.; OSÓRIO, M. T. M.; NÖRNBERG, J. L.; OSÓRIO, J. C. S.; ESTEVE, R. M. G.; SOUZA, A. P. B.; ARNONI, R. K.; BORBA, M. F. S.; OLIVEIRA, R. M.; FERREIRA, O. G. L.
2017Desempenho de um sistema integrado de produção agropecuária sobre pastagem de inverno.DUARTE, G. da S.; FERREIRA, O. G. L.; SILVA, J. L. S. da; MACARI, S.; COSTA, O. A. D.; FARIAS, P. P.; KRÖNING, A. B.
2017Fatores etiológicos que afetam a qualidade do leite e o Leite Instável Não Ácido (LINA).ROSA, P. P.; ZANELA, M. B.; RIBEIRO, M. E. R.; FLUCK, A. C.; ANGELO, I. D. V.; FERREIRA, O. G. L.; COSTA, O. A. D.
2015Qualidade sensorial da carne de cabritos e cordeiros criados na região das Palmas - Alto Camaquã.GONÇALVES, M. da S.; OSÓRIO, M. T. M.; OSÓRIO, J. C. da S.; FERREIRA, O. G. L.; LEMES, J. S.; BORBA, M. F. S.; ARNONI, R. K.; FARIAS, P. P.
2013Rendimento de feno de azevém colhido em diferentes estádios fenológicos.COSTA, O. A. D.; COELHO, R. A. T.; KRONING, A. B.; CONTO, L. de; GONÇALVES, B. P.; WIEBUSH, A. T.; SILVA, J. L. S. da; FERREIRA, O. G. L.
2014Rendimento de sorgo corte/pastejo no outono em sistema de integração lavoura-pecuária.COSTA, O. A. D.; SILVA, J. L. S. da; FERREIRA, O. G. L.; COELHO, R. A. T.; BRONDANI, W. C.; KRÖNING, A. B.; WIEBUSH, A. T.; JUNQUEIRA, J. F.