Browsing by Author GASPAR, A.
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2010 | Aceitabilidade de medalhões elaborados pela ação de transglutaminase em aparas de salmão. | CUNHA, A. C. ; FREITAS, D. G. C. ; DAMASO, M. C. T. ; GASPAR, A.  |
2010 | Alterações oxidativas (cor e lipídios) em presunto de peru tratado por Alta Pressão Hidrostática (APH). | MATHIAS, S. P. ; ROSENTHAL, A. ; GASPAR, A. ; DELIZA, R. ; SLONGO, A. P. ; VICENTE, J. ; MASSON, L. M. ; BARBOSA, C.  |
2010 | Análise sensorial de patê de frango funcional. | REBELLO, F. de F. P. ; GASPAR, A. ; BARBOSA, M. I. M. J. ; FREITAS, D. de G. C.  |
2012 | Bacteriocin effect of lactic acid bacteria isolated from high pressure treated turkey ham against Salmonella enteritidis. | MATHIAS, S. P. ; ROSENTHAL, A. ; GASPAR, A.  |
2012 | Effect of high hydrostatic pressure on lactic bacteria growth in turkey ham stored at normal and abusive refrigeration temperatures. | MATHIAS, S. P. ; ROSENTHAL, A. ; GASPAR, A. ; ARAGAO, G. M. F.  |
2011 | Modificações físico-químicas na carne in natura bovina decorrentes da alta pressão hidrostática. | CABRAL NETO, O. ; ROSENTHAL, A. ; GASPAR, A.  |
2013 | Prediction of acid lactic-bacteria growth in turkey ham processed by high hydrostatic pressure. | MATHIAS, S. P. ; ROSENTHAL, A. ; GASPAR, A. ; ARAGÃO, G. M. F. ; SLONGO-MARCUSI, A.  |
2013 | Sensory profiling and acceptance of maturated nelore (Bos Indicus) beef using Check-All-That-Apply question. | CABRAL NETO, O. ; ROSENTHAL, A. ; LEAL JUNIOR, W. F. ; DELIZA, R. ; ARES, G. ; GASPAR, A.  |