Browsing by Author GONÇALVES, A. C. A.
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
2010 | Aceitabilidade sensorial de biscoito tipo cookie elaborado a partir da farinha de sorgo. | GONÇALVES, A. C. A. ; QUEIROZ, V. A. V. ; TARDIN, F. D. ; SOUZA, G. K. de  |
2004 | Análise exploratória dos percentis 75 da precipitação pluviométrica anual para o Estado do Piauí. | MOUSINHO, F. E. P. ; ANDRADE JUNIOR, A. S. de ; GONÇALVES, A. C. A. ; FRIZZONE, J. A.  |
2016 | Elaboração de pães formulados com sorgo. | MACEDO, M. C. C. ; LESSA, V. L. ; CASSIMIRO, D. M. J. ; QUEIROZ, V. A. V. ; GONÇALVES, A. C. A. ; PIRES, C. V.  |
2019 | Physicochemical and sensorial characteristics of beef burgers with added tannin and tannin-free whole sorghum flours as isolated soy protein replacer. | PRADO, M. E. A. do ; QUEIROZ, V. A. V. ; CORREIA, V. T. da V. ; NEVES, E. O. ; RONCHETI, E. F. S. ; GONÇALVES, A. C. A. ; MENEZES, C. B. de ; OLIVEIRA, F. C. E. de  |
2006 | Variabilidade espacial dos percentis 75 da precipitação pluvial anual para o Estado do Piauí. | MOUSINHO, F. E. P. ; ANDRADE JÚNIOR, A. S. de ; GONÇALVES, A. C. A. ; FRIZZONE, J. A.  |