Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Adaptability and stability of white oat cultivars in relation to chemical composition of the caryopsis. | HAWERROTH, M. C. ; CARVALHO, F. I. F. de ; OLIVEIRA, A. C. de ; SILVA, J. A. G. da ; GUTKOSKI, L. C. ; SARTORI, J. F. ; WOYANN, L. G. ; BARBIERI, R. L. ; HAWERROTH, F. J.  |
2013 | Avaliação de germinação pré colheita em trigo. | AREND, G. D. ; GUARIENTI, E. M. ; GUTKOSKI, L. C.  |
2021 | Brazilian Cerrado wheat: Technological quality of genotypes grown in tropical locations. | OLIVEIRA, M. E. A. S. ; ALVES, T. O. ; GUTKOSKI, L. C. ; MIRANDA, M. Z. de ; FERREIRA, M. S. L. ; TAKEITI, C. Y.  |
2010 | Conteúdo de b-glucana em cultivares de aveia-branca cultivadas em diferentes ambientes. | CRESTANI, M. ; CARAVALHO, F. I. F. de ; OLIVEIRA, A. C. de ; SILVA, J. A. G. da ; GUTKOSKI, L. C. ; SARTORI, J. F. ; BARBIERI, R. L. ; BARRETA, D.  |
2013 | Conteúdo de proteína na cariopse em cultivares de aveia branca cultivadas em diferentes ambientes. | HAWERROTH, M. C. ; CARVALHO, F. I. F. de ; OLIVEIRA, A. C. de ; SILVA, J. A. G. da ; GUTKOSKI, L. C. ; SARTORI, J. F. ; WOYANN, L. G. ; BARBIERI, R. L. ; HAWERROTH, F. J.  |
2020 | Deoxynivalenol reduction through the processing of whole grain cookies. | DEVOS, R. J. B. ; TIBOLA, C. S. ; BIDUSKI, B. ; COLLA, L. M. ; GUTKOSKI, L. C.  |
2018 | Determinação de compostos fenólicos totais em farinhas de trigo de grão inteiro produzidas a partir de diferentes genótipos e tamanhos de partícula. | BRESSIANI, J. ; ESTERES, V. P. ; ORO, T. ; MIRANDA, M. Z. de ; GULARTE, M. A. ; GUTKOSKI, L. C.  |
2020 | Estabilidade de deoxinivalenol no processamento de biscoitos integrais. | DEVOS, R. J. B. ; TIBOLA, C. S. ; BIDUSKI, B. ; GUTKOSKI, L. C.  |
2019 | Estabilidade de deoxinivalenol no processamento de biscoitos tipo cookie integrais. | DEVOS, R. J. B. ; TIBOLA, C. S. ; GUTKOSKI, L. C.  |
2021 | Hydration properties and arabinoxylans content of whole wheat flour intended for cookie production as affected by particle size and Brazilian cultivars. | BRESSIANI, J. ; SANTETTI, G. S. ; ORO, T. ; ESTERES, V. ; BIDUSKI, B. ; MIRANDA, M. Z. de ; GUTKOSKI, L. C. ; ALMEIDA, J. L. de ; GULARTE, M. A.  |
2019 | Pasting properties of whole wheat flour with different particle size from brazilian cultivars indicated to cookies production. | BRESSIANI, O. ; BIDUSKI, B. ; MIRANDA, M. Z. de ; GUTKOSKI, L. C. ; GULARTE, M. A.  |
2018 | Propriedades de hidratação da farinha integral produzida a partir de genótipos de trigo brasileiro indicados para biscoito. | BRESSIANI, J. ; ESTERES, V. P. ; ORO, T. ; GUTKOSKI, L. C. ; MIRANDA, M. Z. de ; GULARTE, M. A.  |
2013 | Propriedades de pasta de mesclas de farinha integral com farinha refinada usadas na produção de pães. | ORO, T. ; LIMBERGER, V. M. ; MIRANDA, M. Z. de ; RICHARDS, N. S. P. dos S. ; GUTKOSKI, L. C. ; FRANCISCO, A. de  |