Browsing by Author HOSKEN, B. O.
Showing results 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) |
2018 | Development and evaluation of molecular methodology based on polymerase on chain reaction(PCR) for identication of Campylobacter spp. In artisanal minas Cheese. | HOSKEN, B. O. ; GONELLI, A. G. ; ALMEIDA, P. A. A. ; SILVA, M. R. ; RIBEIRO, J. B. ; HUNGARO, H. M.  |
2018 | Geração de um banco de impressões digitais de DNA (DNA fingerprint) de bactérias do ácido lático isoladas ao longo do processo de fabricação e maturação de queijos artesanais do município de Alagoa, Minas Gerais. | NEDER, T. F. S. ; ALMEIDA, P. A. A. ; HOSKEN, B. O. ; ARCURI, E. F. ; VICENTINI, N. M. ; PIRES, M. de F. A. ; RIBEIRO, J. B.  |
2018 | Isolamento de bactérias láticas de Queijo Minas Artesanal produzidos em cinco microrregiões de Minas Gerais. | FERREIRA, R. K. ; PARMA, M. L. G. ; HOSKEN, B. O. ; ALMEIDA, P. A. A. ; GONCALVES, R. B. ; MENEZES, L. D. M. ; SILVA, M. R. ; M. R. RODARTE ; RIBEIRO, J. B.  |
2019 | Padronização de PCR Multiplex para detecção direta e diferenciação de espécies de Campylobacter em Queijo Minas Artesanal. | LIMA, P. P. A. ; HOSKEN, B. O. ; GONÇALVES, A. G. ; ALMEIDA, P. A. A. ; RIBEIRO, J. B. ; HUNGARO, H. M. ; SILVA, M. R.  |