Browsing by Author KATO, H. C. A.
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Issue Date | Title | Author(s) |
2018 | Avaliação do consumo de peixes no município de Palmas-TO. | RIBEIRO, R. C. ; BARROS, L. A. ; PIRES, C. R. F. ; KATO, H. C. A. ; SOUSA, D. N.  |
2016 | Change in physical and chemical characteristics related to the binomial time-temperature used in sous pasteurization see Tambaqui (Colossoma macropomum). | KATO, H. C. A. ; LOURENÇO, L. F. H. ; SOUSA, C. L. ; JOELE, M. R. S. P. ; RIBEIRO, S. C. A.  |
2020 | Elaboração e caracterização nutricional de massa alimentícia enriquecida com resíduo de soja. | QUINAUD, B. E. R. ; MONTEIRO, P. L. ; PIRES, C. R. F. ; SANTOS, V. F. dos ; KATO, H. C. A. ; SOUSA, D. N. de  |
2016 | Estudo da vida comercial de Sous Vide de tambaqui (Colossoma macropomum) armazenado sob congelamento. | ARAUJO, C. S. ; KATO, H. C. A. ; BEZERRA, P. N. ; NEVES, E. M. P. X. ; LOURENÇO, L. F. H.  |
2015 | Free market handlers training: the answer to the decrease of foodborne diseases for hygienic sanitary lack conditions in fairs of Belém-Pará. | ALCÂNTARA, G. de L. C. de ; KATO, H. C. A. ; FREITAS, A. A. de ; EVANGELISTA, D. K. R.  |
2020 | Oficinas educativas para merendeiras de escolas públicas de Palmas - TO como estratégia de intervenção nutricional: um relato de experiência. | ROCHA, L. H. de A. ; PIRES, C. R. F. ; SANTOS, V. F. dos ; SOUSA, D. N. ; KATO, H. C. A.  |
2015 | Panorama of the aquaculture expansion of aquaculture and the fish consumption in Brazil. | KATO, H. C. A. ; FREITAS, A. A.  |
2015 | Sales strategies for family fish farming in Tocantins, Brazil, through institutional markets. | SOUSA, D. N. de ; KATO, H. C. A. ; FREITAS, A. A. de ; EVANGELISTA, D. K. R.  |
2015 | Yield of machine separated minced flesh from whole tambaqui Colossoma macropomum and Curimata Prochilodus spp. for inclusion in institutional markets. | KATO, H. C. A. ; SOBREIRA, C. B. ; FREITAS, A. A. de ; SOUSA, D. N. de ; ALVES, R. R. ; EVANGELISTA, D. K. R.  |