Browsing by Author LEMOS, G.

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2016alpha-glucosidase inhibitory activity and total phenolic compounds of araçá (Psidium cattleianum SABINE) fruit extract changes along the digestive process.VINHOLES, J. R.; LEMOS, G.; FRANZON, R. C.; VIZZOTTO, M.
2015Atividade antiglicêmica e antioxidante de extratos etanólicos de butiás de diferentes regiões do Rio Grande do Sul.LEMOS, G.; VINHOLES, J.; BARBIERI, R. L.; FRANZON, R. C.; VIZZOTTO, M.
2015Atividade antiglicêmica e antioxidante em araçá amarelo e vermelho.VINHOLES, J.; LEMOS, G.; KONZEN, E.; FRANZON, R. C.; VIZZOTTO, M.
2018Effect of in vitro digestion on the functional properties of Psidium cattleianum Sabine (araçá), Butia odorata (Barb. Rodr.) Noblick (butiá) and Eugenia uniflora L. (pitanga) fruit extracts.VINHOLES, J.; REIS, S. F.; LEMOS, G.; BARBIERI, R. L.; FREITAS, V. de; FRANZON, R. C.; VIZZOTTO, M.
2024Formas de plantio de Arachis pintoi BRS Oquira sobre pastagens estabelecidas de Megathyrsus Maximum cultivar Mombaça.LEMOS, G.; PARAVANI, M. C. B.; PASQUINI NETO, R.; OLIVEIRA, P. P. A.
2017In vitro assessment of the antihyperglycemic and antioxidant properties of araçá, butiá and pitanga.VINHOLES, J.; LEMOS, G.; BARBIERI, R. L.; FRANZON, R. C.; VIZZOTTO, M.
2024Inhibitory activity of red and yellow araçá genotypes towards carbohydrate-hydrolyzing enzymes: putative role of ellagitannins.VINHOLES, J.; LEMOS, G.; AZAMBUJA, J. H.; REIS, S. F.; RUDNITSKAYA, A.; BRAGANHOL, E.; FREITAS, V. de; FRANZON, R. C.; REIS, A; VIZZOTTO, M.
2015Potencial antiglicêmico e antioxidante de extratos etanólicos de pitangas.VINHOLES, J.; LEMOS, G.; FRANZON, R. C.; VIZZOTTO, M.
2024Produtividade da cobertura morta de diferentes genótipos de Guandu em rotação de cultura com a lavoura do milho.PARAVANI, M. C. B.; LEMOS, G.; PASQUINI NETO, R.; FURTADO, A. J.; OLIVEIRA, P. P. A.