Browsing by Author MAFRA, L. I.
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Current research, regulation, risk, analytical methods and monitoring results for nicarbazin in chicken meat: A perspective review. | BACILA, D. M. ; FEDDERN, V. ; MAFRA, L. I. ; SCHEUERMANN, G. N. ; MOLOGNONI, L. ; DAGUER, H.  |
2018 | Depleção do anticocidiano nicarbazina em peito de frango. | FEDDERN, V. ; BACILA, D. M. ; CUNHA JUNIOR, A. ; WEBER, I. F. ; SCHEUERMANN, G. N. ; MAFRA, L. I.  |
2020 | Detection of p-nitroaniline by lc-ms/ms in raw and cooked broiler breast. | FEDDERN, V. ; CUNHA JUNIOR, A. ; GRESSLER, V. ; SCHEUERMANN, G. N. ; MAFRA, L. I. ; BACILA, D. M.  |
2018 | Efeito da aplicação de diferentes tratamentos térmicos no conteúdo de resíduo de anticoccidiano em carne de frango. | BACILA, D. M. ; CUNHA JUNIOR, A. ; WEBER, I. F. ; SCHEUERMANN, G. N. ; MAFRA, L. I. ; FEDDERN, V.  |
2018 | Estudo cinético da hidrólise de resíduo de nicarbazina. | WEBER, I. F. ; BACILA, D. M. ; CUNHA JUNIOR, A. ; MAFRA, L. I. ; FEDDERN, V.  |