Browsing by Author MARTINS, I. B. A.
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Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Como a informação nutricional é percebida pelo consumidor? | LIMA, M. F. ; MARTINS, I. B. A. ; ROSENTHAL, A. ; DELIZA, R.  |
2017 | Consumers affective and emotional responses to yogurt across different socio-economic status. | BARROS, V. V. F. ; ROCHA, W. S. da ; OLIVEIRA, D. ; MARTINS, I. B. A. ; ARES, G. ; DELIZA, R.  |
2016 | Desenvolvimento de queijo de cabra tipo boursin baseado na avaliação do consumidor. | MARTINS, I. B. A. ; ROSENTHAL, A. ; SANTOS, K. M. O. dos ; MARTINS, J. M. ; DELIZA, R.  |
2017 | Developing fruit smoothie for children and adolescents. | ROCHA, W. S. ; FONSECA, V. V. ; OLIVEIRA, D. ; MARTINS, I. B. A. ; ALCANTARA, M. ; DELIZA, R.  |
2019 | Effect of thermal and high pressure processing on antioxidant capacity, total phenolic and vitamin C contents of a mixed tropical juice. | LIMA, M. A. ; MARTINS, I. B. A. ; BARBOSA, I. de C. C. ; ARES, G. ; DELIZA, R. ; ROSENTHAL, A.  |
2016 | Emoções associadas a diferentes sabores de iogurte de frutas: estudo com consumidores de distintas classes sociais. | FONSECA, V. V. ; ROCHA, W. S. ; MARTINS, I. B. A. ; ARES, G. ; DELIZA, R.  |
2015 | Microbiological evaluation of probiotic goat cheese. | MARTINS, I. B. A. ; ROSENTHAL, A. ; SANTOS, K. M. O. dos ; WALTER, E. H. M. ; MARTINS, J. M. ; DELIZA, R.  |