Navegando por Autor MATTOS, C. T. G. B.
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Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2013 | Aceitação sensorial do patê de cachapinta (Pseudoplatystoma sp.). | LOBO, C. M. de O.; FREITAS, D. de G. C.; TORREZAN, R.; OLIVEIRA, C. S. de; MATTOS, C. T. G. B.; PONTES, S. M.; FURTADO, A. A. L.; MÁRSICO, E. T. |
2013 | Comparing methods of identify the appropriate sugar and pulp levels for fruit juice formulation: a consumer-driven approach. | BARROS-MARCELLINI, A. M.; FERREIRA, E. A. S.; DELIZA, R.; MARCELLINI, P. S.; MATTOS, C. T. G. B.; ROSENTHAL, A. |
2012 | Do roasting conditions affect consumer liking for coffee beverages? | DELIZA, R.; FERREIRA, J. C. S.; MATTOS, C. T. G. B.; ARES, G.; FARAH, A. |
2012 | Effect of roasting conditions on sensory response to coffee brew: exploring consumer perception. | DELIZA, R.; FERREIRA, J. C. S.; MATTOS, C. T. G. B.; ARES, G.; FARAH, A. |