Navegando por Autor MOREIRA, D.
Mostrando resultados 1 a 3 de 3
Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2018 | Effect of pequi (Caryocar brasiliense) and juçara (Euterpe edulis) waste extract on oxidation process stability in broiler meat treated by UV-C. | FRASÃO, B.; COSTA, M.; SILVA, F.; RODRIGUES, B.; BALTAR, J.; ARAUJO, J.; MOREIRA, D.; TORREZAN, R.; CONTE-JUNIOR, C. |
2022 | Flavonoid content and antioxidant potential of leaf extracts of Passiflora setacea cv BRS Pérola do Cerrado, a new wild passion fruit cultivar. | SANTOS-TIERNO, R.; GARCIA, R.; FONSECA, E.; FALEIRO, F. G.; MOREIRA, D.; PACHECO, G.; MANSUR, E. |
2023 | Molecular dynamics and functional studies suggest brachyNH2 by binding to argininosuccinate synthase, induces relaxation in rat small mesenteric arteries. | ARCANJO, D.; BEZERRA, I.; MOREIRA, D.; STEFFENSEN, S. G. C.; VASCONCELOS, A.; PRAT-DURAN, J.; TEIXEIRA, C.; GOMES, P.; CARDOSO-TEIXEIRA, A. C.; COELHO-DE-SOUZA, A.; BEMQUERER, M. P.; CHRISTENSEN, M. B.; WIMMER, R.; OLIVEIRA, A.; RAMOS, R.; SIMONSEN, U.; LEITE, J. R. |