Browsing by Author NABESHIMA, E. H.
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Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Characteristics of biscuits containing different proportions of whole mung bean, wheat and rice brown flours. | RODRIGUES, L. L. ; HASHIMOTO, J. M. ; NABESHIMA, E. H. ; GOMES, F. de O. ; SILVA, J. do N. ; SILVA, K. J. D. e  |
2022 | Composição centesimal de biscoitos formulados com variações nos teores de farinha de trigo, de arroz e de feijão-azuki. | SILVA, D. J. S. ; SILVA, K. J. D. e ; HASHIMOTO, J. M. ; NABESHIMA, E. H. ; SALGADO, R. T. ; FREITAS, T. K. T.  |
2023 | Correlação entre as propriedades reológicas e tecnológicas de biscoitos salgados com diferentes níveis de substituição de farinhas integrais de trigo por arroz e feijão-mungo. | RODRIGUES1, L. L. ; GOMES, F. de O. ; NABESHIMA, E. H. ; HASHIMOTO, J. M. ; SILVA, K. J. D. e  |
2021 | Correlation between the rheological and technological properties of biscuits with different levels of replacement of wheat flour by rice and azuki bean flour. | SILVA, D. J. S. ; HASHIMOTO, J. M. ; NABESHIMA, E. H. ; SALGADO, R. T. ; FREITAS, T. K. T. ; SILVA, K. J. D. e  |
2013 | Desenvolvimento de barras de farinhas de castanha-do-brasil e de banana verde. | CRUZ, C. L. C. V. ; DUARTE, D. ; CUNHA, C. R. da ; NABESHIMA, E. H. ; GOMES-RUFFI, C. R.  |
2016 | Efeito da adição de farinha de cotilédones de feijão-caupi nas propriedades tecnológicas de biscoitos. | HASHIMOTO, J. M. ; SILVA, K. J. D. e ; NABESHIMA, E. H.  |
2021 | Optimization of nutrient retention in whole flours extruded from cowpea biofortified grain. | HASHIMOTO, J. M. ; SAMPAIO, J. P. M. ; FRANCO, L. J. D. ; NABESHIMA, E. H. ; SILVA, K. J. D. e  |
2020 | Pasting properties of raw and extruded cowpea cotyledons flours. | HASHIMOTO, J. M. ; SCHMIELE, M. ; NABESHIMA, E. H.  |