Navegando por Autor NABESHIMA, E. H.

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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2022Characteristics of biscuits containing different proportions of whole mung bean, wheat and rice brown flours.RODRIGUES, L. L.; HASHIMOTO, J. M.; NABESHIMA, E. H.; GOMES, F. de O.; SILVA, J. do N.; SILVA, K. J. D. e
2022Composição centesimal de biscoitos formulados com variações nos teores de farinha de trigo, de arroz e de feijão-azuki.SILVA, D. J. S.; SILVA, K. J. D. e; HASHIMOTO, J. M.; NABESHIMA, E. H.; SALGADO, R. T.; FREITAS, T. K. T.
2023Correlação entre as propriedades reológicas e tecnológicas de biscoitos salgados com diferentes níveis de substituição de farinhas integrais de trigo por arroz e feijão-mungo.RODRIGUES1, L. L.; GOMES, F. de O.; NABESHIMA, E. H.; HASHIMOTO, J. M.; SILVA, K. J. D. e
2021Correlation between the rheological and technological properties of biscuits with different levels of replacement of wheat flour by rice and azuki bean flour.SILVA, D. J. S.; HASHIMOTO, J. M.; NABESHIMA, E. H.; SALGADO, R. T.; FREITAS, T. K. T.; SILVA, K. J. D. e
2013Desenvolvimento de barras de farinhas de castanha-do-brasil e de banana verde.CRUZ, C. L. C. V.; DUARTE, D.; CUNHA, C. R. da; NABESHIMA, E. H.; GOMES-RUFFI, C. R.
2016Efeito da adição de farinha de cotilédones de feijão-caupi nas propriedades tecnológicas de biscoitos.HASHIMOTO, J. M.; SILVA, K. J. D. e; NABESHIMA, E. H.
2021Optimization of nutrient retention in whole flours extruded from cowpea biofortified grain.HASHIMOTO, J. M.; SAMPAIO, J. P. M.; FRANCO, L. J. D.; NABESHIMA, E. H.; SILVA, K. J. D. e
2020Pasting properties of raw and extruded cowpea cotyledons flours.HASHIMOTO, J. M.; SCHMIELE, M.; NABESHIMA, E. H.