Browsing by Author NEVES, E. O.
Showing results 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Avaliação da qualidade tecnológica de genótipos de sorgo para produção de pães sem glúten. | SOUSA, A. P. de ; QUEIROZ, V. A. V. ; NEVES, E. O. ; EL-CORAB NETO, J. I. ; CORREIA, V. T. da V. ; SCHAFFERT, R. E.  |
2017 | Caracterização tecnológica de hambúrgueres com adição de farinhas integrais de sorgo com e sem taninos. | OLIVEIRA, F. C. E. de ; PRADO, M. E. A. do ; NEVES, E. O. ; SILVA, S. C. da ; QUEIROZ, V. A. V.  |
2017 | Compostos fenólicos e antocianinas de hambúrgueres com adição de farinhas integrais de sorgo com e sem taninos. | OLIVEIRA, F. C. E. de ; PRADO, M. E. A. do ; MIGUEL, R. de A. ; CORREIA, V. T. da V. ; NEVES, E. O. ; QUEIROZ, V. A. V.  |
2019 | Physicochemical and sensorial characteristics of beef burgers with added tannin and tannin-free whole sorghum flours as isolated soy protein replacer. | PRADO, M. E. A. do ; QUEIROZ, V. A. V. ; CORREIA, V. T. da V. ; NEVES, E. O. ; RONCHETI, E. F. S. ; GONÇALVES, A. C. A. ; MENEZES, C. B. de ; OLIVEIRA, F. C. E. de  |