Browsing by Author OLIVEIRA, A. F.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Adubação de pimenta biquinho em sistema orgânico de produção.SILVA, A. H. M. e; OLIVEIRA, A. F.; RESENDE, F. V.; RIBEIRO, C. S. da C.; RAGASSI, C. F.
2012Análise da rotação de grãos na área de reforma de canavial.OLIVEIRA, A. F.; PEREIRA, C. N.; VIEIRA, P. A.
2007Análise espacial da produção de leite no estado de Minas Gerais em base microrregional.CARVALHO, G. R.; HOTT, M. C.; OLIVEIRA, A. F.
2013Emprego de ácido orgânico diluído no preparo de amostras.OLIVEIRA, A. F.; SILVA, C. S.; BIANCHI, S. R.; NOGUEIRA, A. R. de A.
1994Influencia de fatores genético e do meio sobre o desenvolvimento de bezerros cruzados Canchim X Nelore.OLIVEIRA, A. F.; ALENCAR, M. M. de; BARBOUR, J. J.; CORREA, L. de A.; NOVAES, A. P. de; OLIVEIRA, M. C. de S.
2014A model of the dynamics of cattle systems types to study greenhouse gases mitigation in the Brazilian conditions.MOREIRA, J. M. M. A. P.; BARIONI, L. G.; FASIABEN, M. do C. R.; OLIVEIRA, A. F.; SILVA, R. D. O.
2014A model of the dynamics of cattle systems types to study greenhouse gases mitigation in the brazilian conditions.MOREIRA, J. M. M. A. P.; BARIONI, L. G.; FASIABEN, M. do C. R.; OLIVEIRA, A. F.; SILVA, R. D. O.
2024Pimenta habanero BRS Araçari: avaliação de espaçamentos em produção orgânica.OLIVEIRA, A. F.; RODRIGUES, E. M. P.; FALEIRO, L. M.; RESENDE, F. V.; RAGASSI, C. F.; RIBEIRO, C. S. da C.
2024Pimenta habanero BRS Juruti: espaçamento de plantio para o sistema orgânico de produção.FALEIRO, L. M.; OLIVEIRA, A. C. S.; OLIVEIRA, A. F.; RESENDE, F. V.; RAGASSI, C. F.; RIBEIRO, C. S. da C.
2017Qualidade de azeites de oliva extra virgem produzidos no Brasil.MACHADO, A. F. de F.; WILHELM, A. E.; GUEDES, A. M. M.; OLIVEIRA, A. F.; SILVA, L. F. O.; GONÇALVES, E. D.; JORGE, R. O.; SCOFANO, M.; BIZZO, H. R.; ANTONIASSI, R.
2018Qualidade de azeites de oliva extravirgens produzidos no Brasil.MACHADO, A. F. de F.; WILHELM, A. E.; GUEDES, A. M. M.; OLIVEIRA, A. F.; SILVA, L. F. O. da; GONÇALVES, E. D.; JORGE, R. O.; SCOFANO, M.; BIZZO, H. R.; ANTONIASSI, R.
2018Qualidade de azeites de oliva extravirgens produzidos no Brasil.MACHADO, A. F. de F.; WILHELM, A. E.; GUEDES, A. M. M.; OLIVEIRA, A. F.; SILVA, L. F. O. da; GONÇALVES, E. D.; JORGE, R. O.; SCOFANO, M.; BIZZO, H. R.; ANTONIASSI, R.