Browsing by Author OLIVEIRA, J. B. DE

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2025Caracterização química de vinhos rosés ‘Merlot’ da safra 2023 com uvas de diferentes sistemas de condução.PERTILLE, I.; LERIN, A. P.; BOUZAS, A. C. D. S.; OLIVEIRA, J. B. DE; OLIVEIRA, C. G. R. de; PEREZ, E. A. P.; PEREIRA, G. E.
2025Coeficiente de repetibilidade e análise de estabilidade e adaptabilidade em introduções de cultivares resistentes via modelos mistos.SILVA, C. M.; MARTINS, K. M.; CAMATI, L. M.; SONAGLIO, L.; MARAN, B.; SELUM, Y. D.; OLIVEIRA, J. B. DE; ZANUS, M. C.; PEREIRA, G. E.; CONCEIÇÃO, L. D. H. C. S. DA
2025Efeito da adubação em plantas de cobertura na composição química de vinhos ‘Cabernet Sauvignon’.BOUZAS, A. C. D. S.; OLIVEIRA, J. B. DE; LERIN, A. P.; OLIVEIRA, C. G. R. de; PEREZ, E. A. P.; MELO, G. W. B. de; PEREIRA, G. E.
2023Flavan-3-ol (Flavanol) identification and quantitation by high performance liquid chromatography coupled with mass spectrometry (HPLC-MSn).OLIVEIRA, J. B. DE; OLIVEIRA, C. G. R. de; PEREIRA, G. E.
2024Oenological potential of wines and agronomical characterisation of grapes from five white resistant italian varieties at serra gaúcha, southern Brazil.CAMPOS, L. S.; OLIVEIRA, J. B. DE; MANIERO, C. R.; CERUTTI, L. A.; ALVES, C. A. N.; DIOGO, Y. S.; CONCEIÇÃO, L. D. H. C. S. DA; CARGNIN, A.; ZANUS, M. C.; PEREIRA, G. E.
2025Produtividade e evolução da maturação de uvas ‘Merlot’ em diferentes sistemas de condução.LERIN, A. P.; PERTILLE, I.; OLIVEIRA, J. B. DE; OLIVEIRA, C. G. R. de; PEREZ, E. A. P.; PEREIRA, G. E.
2024Ripening evolution in double pruning management of french grapevines 'merlot' and 'tannat' under subtropical conditions in Brazil.MANIERO, C. R.; CONTRERAS SÁNCHEZ, C. A. P.; OLIVEIRA, E. R. DE; MONTEIRO, H. S. A.; CAMPOS, L. S.; OLIVEIRA, J. B. DE; PEREIRA, G. E.; TECCHIO, M. A.
2024Viticultura de precisão e enologia de precisão: ferramentas e principais parâmetros para a produção de uvas, elaboração e valorização de vinhos com tipicidades distintas em cada “terroir”.PEREIRA, G. E.; SANTOS, H. P. dos; MELO, G. W. B. de; GEBLER, L.; FIALHO, F. B.; GUERRA, C. C.; ZANUS, M. C.; OLIVEIRA, J. B. DE; FAJARDO, T. V. M.; GARRIDO, L. da R.; BOTTON, M.; HOFF, R.