Browsing by Author OTONI, C. G.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Bioplastics made up of fruit puree.MATTOSO, L. H. C.; MOREIRA, F. K. V.; LOREVICE, M. V.; OTONI, C. G.; MOURA, M. R. de; AZEREDO, H. C. M.; MCUGH, T.
2015Bioplásticos comestíveis de pectina e nanopartículas de quitosana.LOREVICE, M. V.; OTONI, C. G.; MOURA, M. R. de; MATTOSO, L. H. C.
2015Development of polymeric sustainable materials using nanotechnologyMATTOSO, L. H. C.; OTONI, C. G.; LOREVICE, M. V.; MOREIRA, F. K. V.; MARCONCINI, J. M.; OLIVEIRA, C. R.
2013Estabilidade de nanoemulsões para aplicação em nanocompósitos.MOURA, M. R. de; MATTOSO, L. H. C.; OTONI, C. G.
2018Extração e caracterização de cutina de maçã a partir de resíduos agroindustriais.SILVA, V. M. da; MANRICH, A.; OTONI, C. G.; MATTOSO, L. H. C.; MARTINS, M. A.
2015High pressure microfluidization reduces hydroxypropyl methylcellulose (HPMC) molecular weight but improves mechanical properties of microcrystalline cellulose (MCC)-reinforced HPMC films.OTONI, C. G.; LOREVICE, M. V.; MOURA, M. R. de; CORREA, D. S.; MATTOSO, L. H. C.
2017Hydrophobic edible films made up of tomato cutin and pectin.MANRICH, A.; MOREIRA, F. K. V.; OTONI, C. G.; LOREVICE, M. V.; MARTINS, M. A.; MATTOSO, L. H. C.
2015Novel edible nanocomposite film-based in pectin and poly(?-caprolactone) nanoparticlesLOREVICE, M. V.; OTONI, C. G.; MOURA, M. R. DE; MATTOSO, L. H. C.
2018Optimized and scaled-up production of cellulose-reinforced biodegradable composite films made up of carrot processing waste.OTONI, C. G.; LODI, B. D.; LOREVICE, M. V.; LEITAO, R. C.; FERREIRA, M. D.; MOURA, M. R. de; MATTASO, L. H. C.
2017Preparação, caracterização e otimização de biocompósitos poliméricos comestíveis reforçados com fibras vegetais.OTONI, C. G.
2016Probiotics and their potential applications in active edible films and coatings.ESPITIA, P. J. P.; BATISTA, R. A.; AZEREDO, H. M. C. de; OTONI, C. G.
2017Produção de biocompósitos biodegradáveis com resíduos agroindustriais.LODI, B. D.; OTONI, C. G.; MATTOSO, L. H. C.
2018Produção de nanocompósito de cutina extraída de resíduo de maçã e nanocristais de celulose.MANRICH, A.; MARTINS, B. H. de S.; SILVA, V. M. da; OTONI, C. G.; MATTOSO, L. H. C.; MARTINS, M. A.
2017Recent advances on edible films based on fruits and vegetables - A review.OTONI, C. G.; AVENA-BUSTILLOS, R. J.; AZEREDO, H. M. C.; LOREVICE, M. V.; MOURA, M. R.; MATTOSO, L. H. C.; McHUGH, T. H.