Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Addition of capsaicin in the mdiet of turkeys: effects on growth performance and antioxidant and oxidant status in serum and in meat. | ZANOTTO, M. J. ; PAGNUSSATT, H. ; VALENTINI, F. D. A. ; DAL SANTO, A. ; LEITE, F. ; MIS, G. ; ZACCARON, G. ; GALLI, G. M. ; CALDERANO, A. A. ; TAVERNARI, F. de C. ; SILVA, A. S. da ; PAIANO, D. ; PETROLLI, T. G.  |
2016 | Apparent metabolizable energy of microalgae (Spirulina sp.) for broilers under different methodologies. | TAVERNARI, F. de C. ; ROZA, L. F. ; SUREK, D. ; BOIAGO, M. M. ; PAIANO, D.  |
2015 | Avaliação bioeconômica de dietas para leitões no pós-desmame contendo milho naturalmente contaminado por micotoxinas. | PAIANO, D. ; MÜLLER, L. K. F. ; HENN, J. D.  |
2020 | Correlação da digestibilidade em pepsina com a energia metabolizável e os coeficientes de digestibilidade de aminoácidos de farinha de origem animal. | TEIXEIRA, C. J. de ; TAVERNARI, F. de C. ; LOPES, L. dos S. ; NEIS, F. T. ; MURAMATSU, K. ; LUSPA, M. A. M. ; PETROLLI, T. G. ; PAIANO, D. ; BOIAGO, M. M. ; SORDI, C. ; VALENTINI, J.  |
2021 | Correlação entre digestibilidade em pepsina com a energia metabolizável e os coeficientes de digestibilidade de aminoácidos da farinha de vísceras e ossos de suínos para frangos de corte. | MÜLLER, J. A. ; TAVERNARI, F. de C. ; TEIXEIRA, C. J. de ; LOPES, L. dos S. ; NEIS, F. T. ; PETROLLI, T. G. ; PAIANO, D. ; BOIAGO, M. M. ; SORDI, C. ; VALENTINI, J.  |
2017 | Diferentes metodologias na determinação dos valores energéticos de rações fareladas e peletizadas para frangos de corte. | ROZA, L. da F. ; TAVERNARI, F. de C. ; SUREK, D. ; SORDI, C. ; BOIAGO, M. M. ; PAIANO, D.  |
2016 | Digestibilidade de aminoácidos de microalga spirulina platensis para frangos de corte. | TAVERNARI, F. de C. ; ROZA, L. F. ; SUREK, D. ; SILVA, M. L. B. da ; PAIANO, D. ; BOIAGO, M. M. ; LABINO, L. F. T.  |
2022 | Metabolizable energy value of crude glycerin and effects on broiler performance and carcass yield. | TAVERNARI, F. de C. ; SOUZA, A. R. S. V. de ; FEDDERN, V. ; LOPES, L. dos S. ; TEIXEIRA, C. J. de S. ; MÜLLER, J. A. ; SUREK, D. ; PAIANO, D. ; PETROLLI, T. G. ; BOIAGO, M. M.  |
2019 | Oregano essential oil in the diet of laying hens in winter reduces lipid peroxidation in yolks and increases shelf life in eggs. | MIGLIORINI, M. J. ; BOIAGO, M. M. ; STEFANI, L. M. ; ZAMPAR, A. ; ROZA, L. F. ; BARRETA, M. ; ARNO, A. ; ROBAZZA, W. da S. ; GIURIATTI, J. ; GALVÃO, A. C. ; BOSCATTO, C. ; PAIANO, D. ; SILVA, A. S. da ; TAVERNARI, F. de C.  |
2020 | Particular light colors in suckling piglet nurseries: preference and validation tests in swine litters. | PAGGI, A. C. ; DIESEL, T. A. ; OLIVEIRA, P. A. V. de ; COLDEBELLA, A. ; PAIANO, D. ; MARCANZONI, V. C. B. ; ZOTTI, M. L. A. N.  |
2024 | Prebiotic composed of yeast (Saccharomyces cerevisiae) cell wall improves performance in broiler diets. | FORNAZIER, R. ; RIBEIRO JUNIOR. V. ; ALBINO, L. F. T. ; TAVERNARI, F. de C. ; FEDDERN, V. ; SILVA, D. L. da ; SERAFINI, S. ; PETROLLI, T. G. ; PAIANO, D. ; CALDERANO, A. A. ; BOIAGO, M. M. ; ROSTAGNO, H. S.  |
2020 | Supplementation with spray-dried porcine plasma in piglets at birth: effects on protein metabolism and performance. | VICARI JÚNIOR, D. ; ZIMMER, F. ; GUGEL, J. ; CAMPIGOTTO, G. ; TAVERNARI, F. de C. ; BOIAGO, M. M. ; SILVA, A. S. da ; PAIANO, D.  |
2017 | Valores de energia metabolizável aparente e digestibilidade de aminoácidos de microalga (Spirulina platensis) para frangos de corte. | ROZA, L. da F. ; TAVERNARI, F. de C. ; SUREK, D. ; SORDI, C. ; SILVA, M. L. B. da ; BOIAGO, M. M. ; PAIANO, D.  |