Browsing by Author PASQUINI, C.
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Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Comparison between FT-NIR and Micro-NIR in the evaluation of Acerola fruit quality, using PLS and SVM regression algorithms. | MALEGORI, C. ; MARQUESM E. ; AVELAR, M. F. P. ; FREITAS, S. T. de ; SOUZA, F. de F. ; PASQUINI, C. ; CASIRAGHI, E.  |
2015 | HIS for quality evaluation of vitamin C content in acerola fruit. | MALEGORI, C. ; GRASSI, S. ; MARQUES, E. ; AVELAR, M. F. P. ; FREITAS, S. T. de ; PASQUINI, C. ; CASIRAGHI, E.  |
2017 | Near infrared spectroscopy determination of sucrose, glucose and fructose in sweet sorghum juice. | SIMEONE, M. L. F. ; PARRELLA, R. A. C. ; SCHAFFERT, R. E. ; DAMASCENO, C. M. B. ; LEAL, M. C. B. ; PASQUINI, C.  |
2015 | Quality parameters evaluation in Tommy Atkins mango using a handheld ultra-compact near infrared spectrometer. | MARQUES, E. J. N. ; FREITAS, S. T. de ; PASQUINI, C. ; PIMENTEL, M. F.  |
2016 | Quantificação de sacarose, glicose e frutose em caldo de sorgo sacarino por espectroscopia no infravermelho próximo (NIR). | SIMEONE, M. L. F. ; PARRELLA, R. A. da C. ; SCHAFFERT, R. E. ; DAMASCENO, C. M. B. ; LEAL, M. C. B. ; PASQUINI, C.  |
2015 | Selection of NIR wavelengths from hyperspectral imaging data for the quality evaluation of acerola fruit. | MALEGORI, C. ; GOWEN, A. ; MARQUES, E. ; AVELAR, M. F. P. ; FREITAS, S. T. de ; PASQUINI, C. ; CASIRAGHI, E.  |
2015 | Use of NIR and PLS to predict chemical composition of Brachiaria. | SIMEONE, M. L. F. ; GONTIJO NETO, M. M. ; GUIMARAES, C. de C. ; MEDEIROS, E. ; BARROCAS, G. E. G. ; PASQUINI, C.  |
2016 | Uso da espectroscopia no infravermelho próximo como método alternativo para detecção de caruncho em milho. | SIMEONE, M. L. F. ; PIMENTEL, M. A. G. ; SOUZA, E. de A. ; COELHO, L. F. D. ; PASQUINI, C.  |