Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Analysis of volatile compounds in 'Fuyu' persimmon: comparison of extraction techniques by GC-qMS. | MARTINELI, M. ; ALVES, A. A. R. ; UEKANE, T. M. ; OLIVEIRA, A. H. ; CAMPOS, R. S. ; REZENDE, C. M. ; FONSECA, M. J. O.  |
2010 | Análise de resíduos organoclorados em óleos essenciais cítricos brasileiros utilizando CG-EM-MSI. | ALVES, A. A. R. ; REZENDE, M. J. C. ; BIZZO, H. R. ; REZENDE, C. M.  |
2011 | Análise de resíduos organofosforados em óleos essenciais cítricos brasileiros utilizando CG-EM-MSI. | ALVES, A. A. R. ; REZENDE, M. J. C. ; BIZZO, H. R. ; REZENDE, C. M.  |
2012 | Characterization of coffee grounds from espresso capsules. | LA PASTA, M. ; PAGE, J. C. ; CABRAL, L. ; REZENDE, C. M. ; FREITAS, S. P. ; ARRUDA, N. P.  |
2011 | Chemotypes of Eugenia uniflora and antinociceptive activity. | ANDRÉ, A. da C. ; S. JÚNIOR, H. M. ; GARRETT, R. ; AMORIM, A. C. L. ; BIZZO, H. R. ; HOVELL, A. M. C. ; REZENDE, C. M.  |
2012 | Comparison between GC-MS-SIM and GC-ECD for the determination of residues of organochlorine and organophosphorus pesticides in Brazilian citrus essential oils. | ALVES, A. A. R. ; REZENDE, M. J. C. ; HOVELL, A. M. C. ; BIZZO, H. R. ; OLIVEIRA, A. C. L. ; RODRIGUES, S. V. ; REZENDE, C. M.  |
2012 | Composição volátil de frutos de caqui 'Rama-forte' (Diospyrus kaki, L.) utilizando duas diferentes técnicas de extração. | MARTINELI, M. ; VASCONCELOS, N. C. de ; ALVES, A. A. R. ; REZENDE, C. M. ; FONSECA, M. J. O.  |
2011 | Development of an LC-MS-MS ESI-qTOF method for determination of tetracyclines residues in bovine milk | GODOY, R. L. O. ; SCHULZ, D. F. ; ROSA, J. S. ; OIANO-NETO, J. ; NARAIN, N. ; SANTIAGO, M. C. P. A. ; PACHECO, P. ; NASCIMENTO, L. S. M. ; REZENDE, C. M. ; DA CUNHA PINTO, A.  |
2011 | Development of an LC-MS-MS ESI-QTOF method for melamine determination in milk. | ROSA, J. S. ; SCHULZ, D. F. ; GODOY, R. L. O. ; OIANO-NETO, J. ; BOBEDA, C. R. R. ; SANTIAGO, M. C. P. A. ; PACHECO, S. ; NASCIMENTO, L. S. M. ; DA CUNHA PINTO, A. ; REZENDE, C. M.  |
2011 | Development of an LC-MS-MS ESI-qTOF method for the determination of chloramphenicol. | SCHULZ, D. F. ; ROSA, J. S. ; RAICES, R. S. L. ; GODOY, R. L. O. ; OIANO-NETO, J. ; SANTIAGO, M. C. P. A. ; PACHECO, S. ; BARBARIN, J. S. ; MATTOS, L. S. ; REZENDE, C. M. ; DA CUNHA PINTO, A.  |
2008 | Differentiation between arabica and robusta brazilian coffees using HS-SPME and SDE gas chromatography-mass spectrometry and principal component analysis. | ARRUDA, N. P. ; PEREIRA, E. J. ; HOVELL, A. M. C. ; AMORIM, A. C. L. ; COURY, S. M. ; BIZZO, H. R. ; REZENDE, C. M.  |
2011 | Discriminação entre estádios de maturação e tipos de processamento de pós-colheita de cafés arábica por microextração em fase sólida e análise de componentes principais. | ARRUDA, N. P. ; HOVELL, A. M. C. ; REZENDE, C. M. ; FREITAS, S. P. ; COURI, S. ; BIZZO, H. R.  |
2011 | Identificação dos compostos voláteis em frutos de caqui 'mikado' (Diospyros kaki) com tanino e destanizados durante o amadurecimento por meio da técnica de cromatografia gasosa acoplada a espectometria de massas (CG-EM). | MARTINELI, M. ; ALVES, A. A. R. ; REZENDE, C. M. ; FONSECA, M. J. O.  |
2012 | Investigação de resíduos de fungicidas em óleos essenciais cítricos brasileiros. | RODRIGUES, A. S. ; ALVES, A. A. R. ; REZENDE, M. J. C. ; BIZZO, H. R. ; REZENDE, C. M.  |
2012 | Residues of fungicides in citrus essential oils from Brazil. | RODRIGUES, A. S. ; ALVES, A. A. R. ; REZENDE, C. M. ; BIZZO, H. R.  |
2013 | Scents from brazilian cerrado: analysis of the chemical composition of essential oil from leaves of Myrcia linearifolia Cambess. (Myrtaceae). | SILVA, R. F. ; REZENDE, C. M. ; SANTANA, H. C. D. ; VIEIRA, R. F. ; SANTOS, M. C. S. ; BIZZO, H. R.  |
2013 | Scents from brazilian cerrado: chemical composition of the essential oil from the flowers and leaves of Lippia stachyoides var. Martiana (Schauer) Salimena & Múlgura. | SILVA, R. F. ; REZENDE, C. M. ; SANTANA, H. C. D. ; VIEIRA, R. F. ; SALIMENA-PIRES, F. R. G. ; SANTOS, M. C. S. ; BIZZO, H. R.  |
2013 | Scents from brazilian cerrado: chemical composition of the essential oil from the leaves of Hyptis lythroides Pohl ex Benth. (Lamiaceae). | SILVA, R. F. ; REZENDE, C. M. ; SANTANA, H. C. D. ; VIEIRA, R. F. ; SANTOS, M. C. S. ; BIZZO, H. R.  |
2012 | Utilização de cromatografia líquida de ultra performance acoplada a detetor de massas de alta resolução (Q-TOF) para qualificação de flavonoides citrus responsáveis por amargor no suco de tangerina murcote (Citrus reticulata Blanco L). | ROSA, J. S. ; OIANO-NETO, J. ; FURTADO, A. A. L. ; GODOY, R. L. O. ; BORGUINI, R. G. ; REZENDE, C. M.  |