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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2011Acesso ubíquo a arquivos no Middleware EXEHDA.NEVES, V.; WARKEN, N.; YAMIN, A. C.; VENECIAN, L.; RODRIGUES, S.
2010Avaliação sensorial de suco de laranja fermentado com Lactobacillus casei.COELHO, J. C.; ALBUQUERQUE, T. L.; GARRUTI, D. dos S.; RODRIGUES, S.
2019Characterization of Brazilian soybean quality and effect of the protease CIBENZA® DP100 on broiler digestibility using a commercial soybean meal.ARAÚJO, R. B.; RUIZ, J.; RODRIGUES, S.; KRABBE, E. L.; CHEN, J.; WEDEKIND, K.
2010Comparison of Aspergillus niger spore production on Potato Dextrose Agar (PDA) and crushed corncob medium.FARIAS, V. L. de; MONTEIRO, K. X.; RODRIGUES, S.; FERNANDES, F. A. N.; PINTO, G. A. S.
2023Effect of atmospheric cold plasma on the aroma of pineapple juice.PORTO, E. C. M.; BRITO, E. S. de; RODRIGUES, S.; FERNANDES, F. A. N.
2008Effect of moisture on Trichoderma conidia production on corn and wheat bran by solid state fermentation.CAVALCANTE, R. S.; LIMA, H. L. S.; PINTO, G. A. S.; GAVA, C. A. T.; RODRIGUES, S.
2010Estudo dos efeitos dos componentes do meio de cultura para crescimento celular de Xanthomonas campestris NYDA B-10.SILVEIRA, M. S.; PINTO, G. A. S.; RODRIGUES, S.
2018Evaluation of nutritional and chemical composition of yacon syrup using 1HNMR and UPLC-ESI-Q-TOF-MSE.SILVA, M. de F. G. da; DIONISIO, A. P.; ABREU, F. A. P. de; BRITO, E. S. de; WURLITZER, N. J.; SILVA, L. M. A. e; RIBEIRO, P. R. V.; RODRIGUES, S.; TANIGUCHI, C. A. K.; PONTES, D. F.
2018Evaluation of thermal and non-thermal processing effect on non-prebiotic and prebiotic acerola juices using 1HqNMR and GC - MS coupled to chemometrics.DANTAS, E. S. B.; SILVA, L. M. A. e; BRITO, E. S. de; WURLITZER, N. J.; FERNANDES, F. A. N.; RABELO, M. C.; FONTELES, T. V.; RODRIGUES, S.
2011EXEHDA-FDC: um framework colaborativo para o desenvolvimento de aplicações direcionado a UbiComp.CARDOZO, A. A.; VENECIAN, L.; WARKEN, N.; RODRIGUES, S.; YAMIN, A.
2006Fauna de abelhas em espécies cultivadas e não cultivadas de algodoeiro Gossypium spp., em diferentes regiões do Brasil.OLIVEIRA, G. M. de; CARDOSO, C. F.; NAKASU, E. Y. T.; TELES, E.; BARROSO, P. A. V.; RODRIGUES, S.; MIRANDA, J.; BASTOS, C.; SCOMPARINI, A.; SANTOS, J. B.; OLIVEIRA, J. E.; SUJII, E. R.; FONTES, E. M. G.; SILVEIRA, F. A. da; PIRES, C. S. S.
2020Multiple imputation to fill in missing data in soil physico-hydricalproperties database.OLIVEIRA, L. M. de; LIMA, H. V. de; RODRIGUES, S.; CARVALHO, E. J. M.; TORRES, L. C.
2009Optimization of enzymatic synthesis of isomalto-oligosaccharides production.RABELO, M. C.; HONORATO, T. L.; GONÇALVES, L. R. B.; PINTO, G. A. S.; RODRIGUES, S.
2018Production of fructo-oligosaccharides by Aspergillus ibericus and their chemical characterization.NOBRE, C.; ALVES FILHO, E. G.; FERNANDES, F. A. N.; BRITO, E. S. de; RODRIGUES, S.; TEIXEIRA, J. A.; RODRIGUES, L. R.
2012Sequenciamento do transcriptoma de Pimenta-do-reino (Piper nigrum) utilizando Plataforma de Sequenciadores de Nova Geração (NGS) - SOLiD System 3 Plus.GORDO, S. M. da C.; MOREIRA, E. C. de O.; SCHNEIDER, H.; DARNET, S.; RODRIGUES, S.
2019Stability and microstructure of powdered pulp of the Palmer mango obtained by the process of lyophilisation.COSTA, L. O.; LARA JUNIOR, J. M.; COSTA, J. M. C. da; AFONSO, M. R. A.; RODRIGUES, S.; WURLITZER, N. J.
2019Tráfego de máquinas agrícolas em cultivo de palma de óleo.FERREIRA, R. L. da C.; SATO, M. K.; RODRIGUES, S.; LIMA, H. V. de; TEIXEIRA, O. M. M.
2011uMED: Sensibilidade ao contexto na medicina ubíqua.RODRIGUES, S.; VENECIAN, L.; DILLI, R.; WARKEN, N.; YAMIN, A.
2013Viabilidade de Bifidobacterium animalis (Bb12) em sorvete dietético potencialmente simbiótico de leite cabra, sabor chocolate.PORTELA, M. C. C.; PAULA, C. M. de; MAGALHÃES, Y. C.; RODRIGUES, S.; SANTOS, K. M. O. dos
2005Visitantes florais do algodão, Gossypium hirsutum, em diferentes regiões de produção do Brasil.OLIVEIRA, G.; CARDOSO, C. F.; NAKASU, E.; SCOMPARINI, A. L.; TELES, E.; RODRIGUES, S.; SANTOS, J. B.; MIRANDA, J.; SUJII, E. R.; FONTES, E. M. G.; SILVEIRA, F. A.; PIRES, C. S. S.