Issue Date | Title | Author(s) |
2011 | Acesso ubíquo a arquivos no Middleware EXEHDA. | NEVES, V.; WARKEN, N.; YAMIN, A. C.; VENECIAN, L.; RODRIGUES, S. |
2010 | Avaliação sensorial de suco de laranja fermentado com Lactobacillus casei. | COELHO, J. C.; ALBUQUERQUE, T. L.; GARRUTI, D. dos S.; RODRIGUES, S. |
2019 | Characterization of Brazilian soybean quality and effect of the protease CIBENZA® DP100 on broiler digestibility using a commercial soybean meal. | ARAÚJO, R. B.; RUIZ, J.; RODRIGUES, S.; KRABBE, E. L.; CHEN, J.; WEDEKIND, K. |
2010 | Comparison of Aspergillus niger spore production on Potato Dextrose Agar (PDA) and crushed corncob medium. | FARIAS, V. L. de; MONTEIRO, K. X.; RODRIGUES, S.; FERNANDES, F. A. N.; PINTO, G. A. S. |
2023 | Effect of atmospheric cold plasma on the aroma of pineapple juice. | PORTO, E. C. M.; BRITO, E. S. de; RODRIGUES, S.; FERNANDES, F. A. N. |
2008 | Effect of moisture on Trichoderma conidia production on corn and wheat bran by solid state fermentation. | CAVALCANTE, R. S.; LIMA, H. L. S.; PINTO, G. A. S.; GAVA, C. A. T.; RODRIGUES, S. |
2010 | Estudo dos efeitos dos componentes do meio de cultura para crescimento celular de Xanthomonas campestris NYDA B-10. | SILVEIRA, M. S.; PINTO, G. A. S.; RODRIGUES, S. |
2018 | Evaluation of nutritional and chemical composition of yacon syrup using 1HNMR and UPLC-ESI-Q-TOF-MSE. | SILVA, M. de F. G. da; DIONISIO, A. P.; ABREU, F. A. P. de; BRITO, E. S. de; WURLITZER, N. J.; SILVA, L. M. A. e; RIBEIRO, P. R. V.; RODRIGUES, S.; TANIGUCHI, C. A. K.; PONTES, D. F. |
2018 | Evaluation of thermal and non-thermal processing effect on non-prebiotic and prebiotic acerola juices using 1HqNMR and GC - MS coupled to chemometrics. | DANTAS, E. S. B.; SILVA, L. M. A. e; BRITO, E. S. de; WURLITZER, N. J.; FERNANDES, F. A. N.; RABELO, M. C.; FONTELES, T. V.; RODRIGUES, S. |
2011 | EXEHDA-FDC: um framework colaborativo para o desenvolvimento de aplicações direcionado a UbiComp. | CARDOZO, A. A.; VENECIAN, L.; WARKEN, N.; RODRIGUES, S.; YAMIN, A. |
2006 | Fauna de abelhas em espécies cultivadas e não cultivadas de algodoeiro Gossypium spp., em diferentes regiões do Brasil. | OLIVEIRA, G. M. de; CARDOSO, C. F.; NAKASU, E. Y. T.; TELES, E.; BARROSO, P. A. V.; RODRIGUES, S.; MIRANDA, J.; BASTOS, C.; SCOMPARINI, A.; SANTOS, J. B.; OLIVEIRA, J. E.; SUJII, E. R.; FONTES, E. M. G.; SILVEIRA, F. A. da; PIRES, C. S. S. |
2020 | Multiple imputation to fill in missing data in soil physico-hydricalproperties database. | OLIVEIRA, L. M. de; LIMA, H. V. de; RODRIGUES, S.; CARVALHO, E. J. M.; TORRES, L. C. |
2009 | Optimization of enzymatic synthesis of isomalto-oligosaccharides production. | RABELO, M. C.; HONORATO, T. L.; GONÇALVES, L. R. B.; PINTO, G. A. S.; RODRIGUES, S. |
2018 | Production of fructo-oligosaccharides by Aspergillus ibericus and their chemical characterization. | NOBRE, C.; ALVES FILHO, E. G.; FERNANDES, F. A. N.; BRITO, E. S. de; RODRIGUES, S.; TEIXEIRA, J. A.; RODRIGUES, L. R. |
2012 | Sequenciamento do transcriptoma de Pimenta-do-reino (Piper nigrum) utilizando Plataforma de Sequenciadores de Nova Geração (NGS) - SOLiD System 3 Plus. | GORDO, S. M. da C.; MOREIRA, E. C. de O.; SCHNEIDER, H.; DARNET, S.; RODRIGUES, S. |
2019 | Stability and microstructure of powdered pulp of the Palmer mango obtained by the process of lyophilisation. | COSTA, L. O.; LARA JUNIOR, J. M.; COSTA, J. M. C. da; AFONSO, M. R. A.; RODRIGUES, S.; WURLITZER, N. J. |
2019 | Tráfego de máquinas agrícolas em cultivo de palma de óleo. | FERREIRA, R. L. da C.; SATO, M. K.; RODRIGUES, S.; LIMA, H. V. de; TEIXEIRA, O. M. M. |
2011 | uMED: Sensibilidade ao contexto na medicina ubíqua. | RODRIGUES, S.; VENECIAN, L.; DILLI, R.; WARKEN, N.; YAMIN, A. |
2013 | Viabilidade de Bifidobacterium animalis (Bb12) em sorvete dietético potencialmente simbiótico de leite cabra, sabor chocolate. | PORTELA, M. C. C.; PAULA, C. M. de; MAGALHÃES, Y. C.; RODRIGUES, S.; SANTOS, K. M. O. dos |
2005 | Visitantes florais do algodão, Gossypium hirsutum, em diferentes regiões de produção do Brasil. | OLIVEIRA, G.; CARDOSO, C. F.; NAKASU, E.; SCOMPARINI, A. L.; TELES, E.; RODRIGUES, S.; SANTOS, J. B.; MIRANDA, J.; SUJII, E. R.; FONTES, E. M. G.; SILVEIRA, F. A.; PIRES, C. S. S. |