Browsing by Author SANT'ANA, L. S.
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Caracterização de surimi obtido a partir da carne mecanicamente separada de tilápia do Nilo e elaboração de fishburger. | FOGACA, F. H. dos S.; OTANI, F. S.; PORTELLA, C. de G.; SANTOS-FILHO, L. G. A. dos; SANT'ANA, L. S. |
2009 | Dietary a-tocopheryl acetate on fillet quality of tilapia. | FOGAÇA, F. H. dos S.; SANT'ANA, L. S.; CARNEIRO, D. J. |
2015 | Different tools to trace geographic origin and seasonality of croaker (Micropogonias furnieri). | CHAGURI, M. P.; MAULVAULT, A. L.; NUNES, M. L.; SANTIAGO, D. A.; DENADAI, J. C.; FOGACA, F. H.; SANT'ANA, L. S.; DUCATTI, C.; BANDARRA, N.; CARVALHO, M. L.; MARQUES, A. |
2013 | Optimization of the surimi production from mechanically recovered fish meat (mrfm) using response surface methodology. | FOGACA, F. H. dos S.; TRINCA, L. A.; BOMBO, A. J.; SANT'ANA, L. S. |
2009 | Oxidação lipídica em peixes: mecanismo de ação e prevenção. | FOGACA, F. H. dos S.; SANT'ANA, L. S. |
2015 | Restructured products from tilapia industry by products: the effects of tapioca starch and washing cycles. | FOGACA, F. H. dos S.; SANT'ANA, L. S.; LARA, J. A. F. de; MAI, A. C. G.; CARNEIRO, D. J. |
2007 | Tocopherol in the lipid stability of tilapia (Oreochromis niloticus) hamburgers. | FOGACA, F. H. dos S.; SANT'ANA, L. S. |