Navegando por Autor SANTOS, S. de F.
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Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2016 | Antioxidant capacity, color and total polyphenols in Nazareno and Giallo Muscat white wines produced in the São Francisco Valley, Brazil. | SOUZA, J. F. de; NASCIMENTO, A. M. de S.; COSTA, A. O.; SANTOS, S. de F.; DUTRA, M. da C. P.; PEREIRA, G. E. |
2016 | Enological potential of 'Pinot Noir' grape and wine from a tropical climate, in the Chapada Diamantina - BA, Brazil. | COSTA, A. O.; NASCIMENTO, A. M. de S.; SOUZA, J. F. de; SANTOS, S. de F.; DUTRA, M. da C. P.; LINHARES, M. do S.; PEREIRA, G. E. |
2016 | Enological potential of french colombard grape and wine from a tropical Semi-arid condition in Brazil. | COSTA, A. O.; NASCIMENTO, A. M. de S.; SOUZA, J. F. de; SANTOS, S. de F.; PEREIRA, G. E. |
2016 | Enological potential of french colombard grape and wine from a tropical Semi-arid condition in Brazil. | COSTA, A. O.; NASCIMENTO, A. M. de S.; SOUZA, J. F. de; SANTOS, S. de F.; PEREIRA, G. E. |
2016 | Evaluation of physicochemical characteristics of 'Chenin Blanc' wines in two vintages produced in the São Francisco Valley, Brazil. | DUTRA, M. da C. P.; SOUZA, J. F.; COSTA, A. O.; SANTOS, S. de F.; NASCIMENTO, A. M. de S.; LINHARES, M. do S.; PEREIRA, G. E. |
2016 | Sensory evaluation of grape juices elaborated by different extraction methods in the São Francisco Valley, Brazil. | SILVA, G. G.; OLIVEIRA, J. B. de; SANTOS, S. de F.; LIMA, M. dos S.; BIASOTO, A. T. C.; PEREIRA, G. E. |
2016 | Sensory evaluation of grape juices elaborated by different extraction methods in the São Francisco Valley, Brazil. | SILVA, G. G.; OLIVEIRA, J. B. de; SANTOS, S. de F.; LIMA, M. dos S.; BIASOTO, A. C. T.; PEREIRA, G. E. |