Browsing by Author SCHMIELE, M.
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| Issue Date | Title | Author(s) |
| 2016 | Efeito dos parâmetros operacionais da extrusão termoplástica nas características físico-químicas de farinhas de cotilédones de feijão-caupi [Vigna unguiculata (L.) Walp.]. | BONFIM, L. O. da S. ; SILVA, K. J. D. e ; HASHIMOTO, J. M. ; SCHMIELE, M. ; CHANG, Y. K.  |
| 2024 | Evaluate the physicochemical and functional quality of water-soluble extracts derived from yellow corn. | XAVIER, C. L. da S. ; ANDRESSA, I. ; SILVA, R. P. de P. e ; PAES, M. C. D. ; NEVES, N. A. ; PACHECO, F. C. ; PAIVA, A. F. C. P. ; PAIVA, P. H. C. ; SCHMIELE, M. ; LEITE JUNIOR, B. R. de C.  |
| 2021 | Modelling to obtain expanded cowpea products in a twin screw extruder. | HASHIMOTO, J. M. ; SCHMIELE, M. ; NABESHIMAM, E. H.  |
| 2020 | Pasting properties of raw and extruded cowpea cotyledons flours. | HASHIMOTO, J. M. ; SCHMIELE, M. ; NABESHIMA, E. H.  |