Issue Date | Title | Author(s) |
2011 | Alongamento e número de brotações de orquídeas cultivadas in vitro sob diferentes meios de cultura e concentrações. | SILVA, M. L. da ; CHAGAS, E. A. ; FLORES, P. S. ; SILVA, D. T. da ; BARDALES, R. M. L. ; PASQUAL, M. ; COUCEIRO, M. A. ; ARAÚJO, M. da C. da R.  |
2011 | Alongamento e número de brotações de orquídeas cultivadas in vitro sob diferentes meios de cultura e concentrações. | SILVA, M. L. da ; CHAGAS, E. A. ; FLORES, P. S. ; SILVA, D. T. da ; BARDALES, R. M. L. ; PASQUAL, M. ; COUCEIRO, M. A. ; ARAÚJO, M. da C. da R.  |
2010 | Diferenciação genética entre possíveis duplicatas no banco de germoplasma de mandioca da Embrapa Amazônia Oriental por meio de marcadores microssatélites. | RAMALHO, G. F. ; MOURA, E. F. ; FARIAS NETO, J. T. de ; SILVA, D. T. da  |
2010 | Divergência genética entre acessos de macaxeira com mesma sinonímia no banco de germoplasma de mandioca da Embrapa Amazônia Oriental. | SILVA, D. T. da ; MOURA, E. F. ; FARIAS NETO, J. T. de ; RAMALHO, G. F.  |
2011 | Duplicatas no Banco de Germoplasma de mandioca da Embrapa Amazônia Oriental detectadas por marcadores microssatélites. | MOURA, E. F. ; FARIAS NETO, J. T. de ; RAMALHO, G. F. ; SILVA, D. T. da ; SAMPAIO, J. E.  |
2015 | Genetic diversity and structure of Oenocarpus mapora germplasm conserved at eastern Amazon. | CUNHA, E. F. M. ; OLIVEIRA, M. do S. P. de ; SILVA, D. T. da ; PONTES, L. C. G.  |
2013 | Identification of duplicates of cassava accessions sampled on the North Region of Brazil using microsatellite markers. | MOURA, E. F. ; FARIAS NETO, J. T. de ; SAMPAIO, J. E. ; SILVA, D. T. da ; RAMALHO, G. F.  |
2020 | Natural deep eutectic solvent (NADES)-based blueberry extracts protect against ethanol-induced gastric ulcer in rats. | SILVA, D. T. da ; RODRIGUES, R. F. ; MACHADO, N. M. ; MAURER, L. H. ; FERREIRA, L. F. ; SOMACAL, S. ; VEIGA, M. L. da ; ROCHA, M. I. de U. M. da ; VIZZOTTO, M. ; RODRIGUES, E. ; BARCIA, M. T. ; EMANUELLI, T.  |
2021 | Natural deep eutectic solvent (NADES): A strategy to improve the bioavailability of blueberry phenolic compounds in a ready-to-use extract. | SILVA, D. T. da ; SMANIOTTO, F. A. ; COSTA, I. F. ; BARANZELLI, J. ; MULLER, A. ; SOMACAL, S. ; MONTEIRO, C. S. ; VIZZOTTO, M. ; RODRIGUES, E. ; BARCIA, M. T. ; EMANUELLI, T.  |
2019 | Technological quality and phenolic compounds content of Embrapa wheat cultivars. | BARANZELLI, J. ; MONTEIRO, C. S. ; SMANIOTTO, F. A. ; DELALIBERA, E. A. ; COSTA, I. F. ; SILVA, D. T. da ; SOMACAL, S. ; MIRANDA, M. Z. de ; EMANUELLI, T.  |