Browsing by Author SILVA, M. L. P.
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
2009 | Adequação de metodologia para análise de comprimento de sarcômero. | WADA, T. C. ; TULLIO, R. R. ; NASSU, R. T. ; CARRIJO, M. R. ; SILVA, M. L. P. ; PINHEIRO, M. B. ; MANCINI, P. C. ; TOFFANI, P. R. P. ; FERREIRA, A. U. de C.  |
2016 | Avaliação da qualidade sensorial da carne de animais canchim. | FLEMING, V. do N. ; NASSU, R. T. ; FRANCISCO, V. C. ; SILVA, M. L. P. ; FERREIRA, A. U. de C.  |
2013 | Influência da dieta na qualidade físico-química e sensorial de carne bovina proveniente de animais cruzados. | FRANCISCO, V. C. ; SILVA, M. L. P. ; ZENATTI, D. P. ; PERSEGUINI, A. C. ; FERREIRA, A. U. C. ; NASSU, R. T.  |
2014 | Performance and carcass traits of super-young crossbred beef cattle finished on feedlot fed two different diets. | MEO FILHO, P. ; SILVA, M. L. P. ; BERNDT, A. ; TULLIO, R. R. ; NASSU, R. T. ; ALENCAR, M. M. de  |
2011 | Rendimento de cortes cárneos de bovinos cruzados, filhos de touros Angus ou Wagyu terminados em confinamento. | RODRIGUES, A. B. B. ; SILVA, M. L. P. ; VIEIRA, L. D. C. ; NASSU, R. T. ; TULLIO, R. R. ; ALENCAR, M. M. de  |