Browsing by Author VASCONCELLOS, V. M.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Bacterial cellulose as a raw material for food and food packaging applications.AZEREDO, H. M. C. de; BARUD, H.; FARINAS, C. S.; VASCONCELLOS, V. M.; CLARO, A. M.
2016Caracterização de fungos endofíticos com relação à produção de ácidos orgânicos para aplicação em biorrefinarias.DEZAM, A. P. G.; VASCONCELLOS, V. M.; LACAVA, P. T.; FARINAS, C. S.
2017Efeito de aditivos na eficiência do processo de hidrólise enzimática do bagaço de cana-de-açúcar.BRONDI, M. G.; VASCONCELLOS, V. M.; FLORÊNCIO, C.; FARINAS, C. S.
2014Estudo comparativo da termoestabilidade de enzimas produzidas por fungos filamentosos em cultivo submerso e combinado.VASCONCELLOS, V. M.; FLORENCIO, C.; BADINO, A. C.; GIORDANO, R. L. C.; TARDIOLI, P. W.; FARINAS, C. S.
2016Estudo da adsorção de proteínas não-catalíticas na lignina do bagaço de cana-de-açúcar.BRONDI, M. G.; VASCONCELLOS, V. M.; FARINAS, C. S.
2016Estudo da celulose bacteriana produzida por G. hansenni submetida a diferentes técnicas de secagem.VASCONCELLOS, V. M.; FARINAS, C. S.
2018Potential of mangrove-associated endophytic fungi for production of carbohydrolases with high saccharification efficiency.MAROLDI, M. M. C.; VASCONCELLOS, V. M.; LACAVA, P. T.; FARINAS, C. S.
2014Produção e caracterização de (hemi)celulases de Aspergillusniger obtidas por diferentes sistemas de cultivo.VASCONCELLOS, V. M.; GIORDANO, R. L. C.; TARDIOLI, P. W.; FARINAS, C. S.