Navegando por Autor VIANA, C.
Mostrando resultados 1 a 5 de 5
Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2020 | Comparison of meat juice serology and bacteriology for surveillance of salmonella in the brazilian pork production chain. | VIANA, C.; SERENO, M. J.; BERSOT, L. dos S; KICH, J. D.; NERO, L. A. |
2020 | Determination of phenolic and triterpenic compounds in Jatropha gossypiifolia L by Ultra-high performance liquid chromatography-tandem mass spectrometric (UHPLC-MS/MS). | SILVEIRA, R. da S.; LEAL, G. C.; DAL MOLIN, T. D.; FACCIN, H.; GOBO, L. A.; SILVEIRA, G. D. da; SOUZA, M. T. da S.; LAMEIRA, O. A.; CARVALHO, L. M. de; VIANA, C. |
2012 | From red to green: achieving an environmental pact at the municipal level in Paragominas (Pará, Brazilian Amazon). | VIANA, C.; COUDEL, E.; BARLOW, J.; FERREIRA, J.; GARDNER, T.; PARRY, L. |
2019 | Policy alternatives to address tropical forest degradation. | VIANA, C.; BARLOW, J.; FERREIRA, J. N. |
2017 | Qualitative and quantitative analysis of the phenolic content of Connarus var. angustifolius, Cecropia obtusa, Cecropia palmata and Mansoa alliacea based on HPLC-DAD and UHPLC-ESI-MS/MS. | PIRES, F. B.; DOLWITSCH, C. B.; PRÁ, V. D.; FACCIN, H.; MONEGO, D. L.; CARVALHO, L. M. de; VIANA, C.; LAMEIRA, O. A.; LIMA, F. O.; BRESSAN, L.; ROSA, M. B. da |