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Embrapa's Library System (SEB)
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Title
Author(s)
2026
Anaerobic compensation point can effectively extend Palmer mango shelf-life in CA storage.
SANTOS, L. F. dos
;
SOUZA, T. A. de
;
VILVERT, J. C.
;
ALVES, J. da S.
;
PIRES, B. P. de C.
;
FRAGA JUNIOR, L. S.
;
NEUWALD, D. A.
;
FREITAS, S. T. de
2024
Bayesian and classical approaches for the estimation of genetic parameters and coefficients of repeatability of acerola quality traits.
VILVERT, J. C.
;
FREITAS, S. T. de
;
FERREIRA, I. C.
;
FERREIRA, M. A. R.
;
SOUZA, F. de F.
;
VELOSO, C. M.
2021
Brazilian varieties of acerola (Malpighia emarginata DC.) produced under tropical semi- arid conditions: Bioactive phenolic compounds, sugars, organic acids, and antioxidant capacity.
FERREIRA, I. C.
;
SILVA, V. P. da
;
VILVERT, J. C.
;
SOUZA, F. de F.
;
FREITAS, S. T. de
;
LIMA, M. dos S.
2022
Caracterização e método não destrutivo para a identificação de desordens fisiológicas internas em mangas.
RIBEIRO, T. da S.
;
SANTOS, L. F. dos
;
VILVERT, J. C.
;
ALVES, J. da S.
;
PIRES, B. P. de C
;
FREITAS, S. T. de
2020
Caracterização físico-química de acessos de acerolas do Banco Ativo de Germoplasma da Embrapa Semiárido.
FERREIRA, M. A. R.
;
FERREIRA, I. C.
;
VILVERT, J. C.
;
SOUZA, F. de F.
;
FREITAS, S. T. de
2023
Correlações entre descritores de fruto de aceroleira em diferentes estádios de maturação.
SILVA, R. de S.
;
FREITAS, S. T. de
;
SOUZA, F. de F.
;
VILVERT, J. C.
;
COELHO JÚNIOR, W. P.
;
COELHO, W. C. P.
2024
Diferentes índices de seleção para identificação de genótipos de acerola com alta qualidade para consumo in natura e processamento.
SILVA, R. de S. S.
;
FREITAS, S. T. de
;
SOUZA, F. de F.
;
VILVERT, J. C.
;
COELHO JÚNIOR, W. P.
2023
Diversidade genética em acessos de aceroleira baseada em descritores físico-quimíco de frutos em diferentes estádios de maturação.
SILVA, R. de S.
;
FREITAS, S. T. de
;
SOUZA, F. de F.
;
VILVERT, J. C.
;
COELHO JÚNIOR, W. P.
;
COELHO, W. C. P.
2024
Genetic diversity on acerola quality: a systematic review.
VILVERT, J. C.
;
FREITAS, S. T. de
;
VELOSO, C. M.
;
AMARAL, C. L. F.
2025
How many acerola (Malpighia emarginata DC.) fruit are required for reliable postharvest quality assessment?
VILVERT, J. C.
;
VELOSO, C. M.
;
SOUZA, F. de F.
;
FREITAS, S. T. de
2021
Índice de seleção para a identificação de genótipos superiores de acerola destinados ao consumo in natura.
FERREIRA, M. A. R.
;
VILVERT, J. C.
;
SILVA, B. O. S. da
;
FERREIRA, I. C.
;
SOUZA, F. de F.
;
FREITAS, S. T. de
2022
Mango dry matter content at harvest to achieve high consumer quality of different cultivars in different growing seasons.
FREITAS, S. T. de
;
GUIMARÃES, I. T.
;
VILVERT, J. C.
;
AMARAL, M. H. P. do
;
BRECHTE, J. K.
;
BIASOTO, A. C. T.
2023
Minimum O2 levels during storage to inhibit aerobic respiration and prolong the postharvest life of Tommy Atkins mangoes produced in different growing seasons.
SANTOS, L. F. dos
;
VILVERT, J. C.
;
SOUZA, T. A. de
;
ALVES, J. da S.
;
RIBEIRO, T. da S.
;
NEUWALD, D. A.
;
FREITAS, S. T. de
2022
Multivariate selection index of acerola genotypes for fresh consumption based on fruit physicochemical attributes.
FERREIRA, M. A. R.
;
VILVERT, J. C.
;
SILVA, B. O. S. da
;
FERREIRA, I. C.
;
SOUZA, F. de F.
;
FREITAS, S. T. de
2023
Non-destructive assessment of quality traits in apples and pears using near infrared spectroscopy and chemometrics.
VILVERT, J. C.
;
SANTOS, L. F. dos
;
CARDOSO, A. D.
;
LOPES, P. R. C.
;
AMARANTE, C. V. T. do
;
FREITAS, S. T. de
2024
Phenolic compounds in acerola fruit and by-products: an overview on identification, quantification, influencing factors, and biological properties.
VILVERT, J. C.
;
FREITAS, S. T. de
;
SANTOS, L. F. dos
;
RIBEIRO. T. da S.
;
VELOSO, C. M.
2022
Portable VIS-NIR spectrometer for non-destructive determination of quality traits in apples and pears.
VILVERT, J. C.
;
FREITAS, S. T. de
;
SANTOS, L. F. dos
;
CARDOSO, A. D.
;
LOPES, P. R. C.
;
AMARANTE, A. V. T. do
2023
Qualidade de fruto dos acessos do Banco Ativo de Germoplasma de Aceroleira da Embrapa Semiárido.
RIBEIRO, T. da S.
;
VILVERT, J. C.
;
SILVA, R. de S.
;
SOUZA, F. de F.
;
FREITAS, S. T. de
2018
Qualidade de maçãs Eva cultivadas em diferentes regiões do Brasil.
VILVERT, J. C.
;
FREITAS, S. T. de
;
LOPES, P. R. C.
2019
Qualidade físico-química de cinco clones de aceroleira produzidos no Vale do São Francisco e colhidos em dois estádios de maturação.
FERREIRA, I. C.
;
SILVA, W. P. da
;
VILVERT, J. C.
;
SOUZA, F. de F.
;
FREITAS, S. T. de