Browsing by Author WANDER, A. E.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 297  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2006A competitividade do agronegócio brasileiro de arroz.WANDER, A. E.
2022A concentração no mercado mundial de milho: evidências empíricas.WANDER, A. E.; CUNHA, G. H. de M.
2023A economia institucional e a cadeia produtiva do feijão: desenvolvimento teórico baseado em Douglas North.ASSUNÇÃO, P. E. V.; WANDER, A. E.
2017A eficácia da política de garantia de preços mínimos no Brasil.ABREU, D. P. de; FERREIRA, M. D. P.; WANDER, A. E.
2018A influência do preço da carne bovina (Boi Gordo) na carne do frango no Brasil, no período de 2007 a 2017.GARCIA, U. S.; SANTOS, C. R. S.; MARQUES, E. O.; SILVA, I. A. P.; WANDER, A. E.; MUNIZ, L. C.; FIGUEIREDO, R. S.
2009A parametric approach for evaluating the technical efficiency of the brazilian agricultural sector.SOUZA, G. da S. e; GOMES, E. G.; GAZZOLA, R.; WANDER, A. E.; SOUZA, R. da S.
2007Abastecimento e consumo de arroz no Brasil.WANDER, A. E.; FERREIRA, C. M.; AZAMBUJA, I. H. V.; RICARDO, T. R.
2022Ação coletiva e criação de valor: estudo em uma associação de produtores rurais.REZENDE, M. L.; OLIVEIRA, G. M. de; WANDER, A. E.; CUNHA, C. A. da
2016Adoção da estratégia de Integração Lavoura Pecuária Floresta (ILPF) por agricultores e pecuaristas do Estado de Goiás.TOMAZ, G. A.; WANDER, A. E.
2023Adoção potencial da tecnologia de resistência ao mosaico dourado por produtores de feijão-comum.OLIVEIRA, G. M. de; WANDER, A. E.
2015Adoption of crop-livestock-forest systems: What comes next?PACHECO, A. R.; NICOLI, C. M. L.; REIS, C. A. F.; MONTEIRO, L. A.; WANDER, A. E.
2018Agricultura familiar no cerrado goiano: transição agroecológica na cooperativa COOPERAFI.SILVA, F. P. da; OLIVEIRA, G. R.; WANDER, A. E.; CUNHA, C. A. da
2018Agricultura orgânica e convencional em Santa Catarina: análise comparativa dos produtores.GAZZOLA, R.; GOMES, E. G.; SOUZA, G. da S. e; WANDER, A. E.
2022Agricultural cooperative system: management challenges and feasible solutions.OLIVEIRA JUNIOR, O. de P.; WANDER, A. E.
2018Agroeconomic evaluation of food production in conversion systems to organic farming in Orizona, Goias State, Brazil.SILVA, O. F. da; WANDER, A. E.; ALCANTARA, F. A. de
2017Agroeconomic viability of co-inoculation in common beans.SILVA, O. F. da; FERREIRA, E.; WANDER, A. E.
2019Agroeconomic viability of irrigated common bean production by small farms in the micro-region of Ceres, Goias State, Brazil.SILVA, O. F. da; MATOS, G. R.; WANDER, A. E.
2016Ajustamento assimétrico de preços na cadeia produtiva do feijão no Estado de Goiás, Brasil.SOUZA, R. da S.; WANDER, A. E.; CUNHA, C. A. da; SCALCO, P. R.
2007Alimentos orgânicos: oportunidades de mercado e desafios.WANDER, A. E.; LACERDA, A. C. V.; FREITAS, F. C. de; DIDONET, A. D.; DIDONET, C. C. G. M.
2006A amêndoa da castanha-de-caju: composição e importância dos ácidos graxos - produção e comércio mundiais.GAZZOLA, J.; GAZZOLA, R.; COELHO, C. H. M.; WANDER, A. E.; CABRAL, J. E. de O.