Browsing by Author ZANUS, M. C.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 84  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2021A estruturação e o reconhecimento da Indicação de Procedência Campanha Gaúcha para vinhos.TONIETTO, J.; FALCADE, I.; GUERRA, C. C.; ZANUS, M. C.; MELLO, L. M. R. de; BRUCH, K. L.
2005Análise de taninos em vinhos brancos elaborados com diferentes tempos de maceração.ZANUS, M. C.; GUERRA, C. C.; SILVA, G. A. da; GUGEL, G. M.; GURAK, P. D.
2006Análise sensorial de vinhos Ancelotta e Tannat.ZORZAN, C.; ZANUS, M. C.
2008Aromas de vinhos Sauvignon Blanc elaborados com diferentes leveduras.MILANI, E.; ZANUS, M. C.; ZORZAN, C.; TONIETTO, J.
2022As Indicações Geográficas de vinhos do Rio Grande do Sul.TONIETTO, J.; FALCADE, I.; GUERRA, C. C.; ZANUS, M. C.
1996Avaliação da distinguibilidade e da qualidade de vinhos varietais.ZANUS, M. C.; RIZZON, L. A.; MIELE, A.
1996Avaliação de preparados enzimáticos de comerciais sobre o aroma de vinhos brancos.ZANUS, M. C.; RIZZON, L. A.
2020Biogenic amines and the antioxidant capacity of juice and wine from brazilian hybrid grapevines.GOMEZ, H. A. G.; MARQUES, M. O. M; BORGES, C. O.; MINATE, I. O.; MONTEIRO, G. C.; RITSCHEL, P. S.; ZANUS, M. C.; DIAMANTE, M. S.; KLUGE, R. A.; LIMA; LIMA, G. P. P
2014'BRS Magna': a novel grape cultivar for juice making, with wide climatic adaptation.RITSCHEL, P. S.; MAIA, J. D. G.; CAMARGO, U. A.; ZANUS, M. C.; SOUZA, R. T. de; FAJARDO, T. V. M.
2015'BRS Magna': a novel grape cultivar for juice making, with wide climatic adaptation.RITSCHEL, P. S.; MAIA, J. D. G.; CAMARGO, U. A.; ZANUS, M. C.; SOUZA, R. T. de; FAJARDO, T. V. M.
2005Capacidade antioxidante e concentração de compostos fenólicos em vinhos Ancellotta e Tannat.ZANUS, M. C.; GURAK, P. D.; ZORZAN, C.
2006Caracterização da maturação de Moscato Giallo em cultivo protegido.CHAVARRIA, G.; SANTOS, H. P. dos; ZORZAN, C.; ZANUS, M. C.; MARODIN, G. A. B.
1996Caracterização do mosto e do vinho Cebernet Franc provenientes de diferentes regiões vitícolas da serra gaúcha.MIELE, A.; ZANUS, M. C.; ROSIER, J. P
2019Caracterização fenológica e agronômica e análise da qualidade de uvas "Moscato Branco".DEBIASI, J. B.; MOSCONE, L. G.; ZANUS, M. C.; QUECINI, V.; GROHS, D. S.; TAFFAREL, J. C.; CONCEIÇÃO, L. D. H. C. S. DA; MAIA, J. D. G.; RITSCHEL, P. S.
2020Caracterização sensorial dos vinhos finos tranquilos e espumantes de regiões de altitudes de Santa Catarina.CALIARI, V.; ZANUS, M. C.
2011Caracterização terpênica de vinhos da variedade Lorena.MARCON, A. R.; CARNEILI, G. J.; DUTRA, S. V.; SPINELLI, F.; ADAMI, L.; LEONARDELLI, S.; WEBBER, V.; ZANUS, M. C.; VANDERLINDE, R.
2010Características sensoriais de vinhos tropicais.GUERRA, C. C.; PEREIRA, G. E.; ZANUS, M. C.
2018Characterization of the aroma profile of novel Brazilian wines by solid-phase microextraction using polymeric ionic liquid sorbent coatings.CRUCELLO, J.; MIRON, L. F. O.; FERREIRA, V. H. C.; NAN, H.; MARQUES, M. O. M.; RITSCHEL, P. S.; ZANUS, M. C.; ANDERSON, J. L.; POPPI, R. J.; HANTAO, L. W.
2012Characterization of the volatile profile of Brazilian Merlot wines through comprehensive two dimensional gas chromatography time-of-flight mass spectrometric detection.WELKE, J. E.; MANFROI, V.; ZANUS, M. C.; LAZZAROTTO, M.; ZINI, C. A.
2011Cobertura plástica sobre o vinhedo e suas influências nas características físico-químicas do mosto e do vinho.CHAVARRIA, G.; SANTOS, H. P. dos; ZANUS, M. C.; MARODIN, G. A. B.; ZORZAN, C.