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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2015Validação de genes candidatos para tolerância à seca via qPCR em um amplo grupo de genótipos de feijão submetidos à deficiência hídrica.ARAÚJO, R. B. de; PEREIRA, W. J.; VALDISSER, P. A. M. R.; LANNA, A. C.; BRONDANI, C.; VIANELLO, R. P.
2015Caracterização da qualidade física de feijões (Phaseolus vulgaris L.) de diferentes grupos de cor.PINTO, J. V.; BASSINELLO, P. Z.; MENDONÇA, M. A. de S.; VITAL, R. de J.; LEITE, J. P.; LANNA, A. C.; CALIARI, M.; CARVALHO, R. N.; PEREIRA, H. S.
2015Decomposition of ground biomass of secondary forest and yield of annual crops in no tillage system.SILVA, D. V. da; OLIVEIRA, T. K. de; KUSDRA, J. F.; kÖLLIN, F. T.; LIMA, A. A. de; COSTA, K. B. A. da
2015No Correlation of Morpho-Agronomic Traits of Phaseolus vulgaris (Fabaceae) Genotypes and Resistance to Acanthoscelides obtectus (Say) and Zabrotes subfasciatus (Boheman) (Coleoptera: Chrysomelidae).GUZZO, E. C.; VERDRAMIM, J. D.; CHIORATO, A. F.; LOURENCAO, A. L.; CARBONELL, S. A. M.; CORREA, O. M. B.
2015Produtividade do feijoeiro irrigado em razão de fontes de adubo nitrogenado estabilizado e de liberação controlada.BERNARDES, T. G.; SILVEIRA, P. M. da; CARVALHO, M. T. de M.; MADARI, B. E.; CARVALHO, M. da C. S.
2015Rhizosphere microbial community composition of common beans with different levels of resistance to Fusarium oxysporum.MENDES, L. W.; MENDES, R.; TSAI, S. M.
2015Metagenomic analysis of the rhizosphere microbiome of the common bean resistant to Fusarium oxysporum.MENDES, L. W.; MENDES, R.; TSAI, S. M.
2015Analysis of the rhizosphere microbial communities of common beans resistant and susceptible to Fusarium oxysporum.MENDES, L. W.; MENDES, R.; TSAI, S. M.
2015Effect of plant domestication on the rhizosphere microbiome of common bean (Phaseolus vulgaris) .PÉREZ-JARAMILLO, J. E.; MENDES, R.; RAAIJMAKERS, J. M.
2015Relação de ácido fítico e a disponibilidade de ferro em feijões (Phaseolus vulgaris L.) de diferentes tipos de cor.VITAL, R. de J.; BASSINELLO, P. Z.; PINTO, J. V.; MENDONÇA, M. A. de S.; LEITE, J. P.; PEREIRA, H. S.; LANNA, A. C.; CALIARI, M.