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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2019Physiological and molecular responses in rice, weedy rice and barnyardgrass exposed to supraoptimal temperatures.OLIVEIRA, C.; AGOSTINETTO, D.; LANGARO, A. C.; GARCIA, J. R.; LAMEGO, F. P.
2010Overcoming technical despotism in the upland rice productive chain.FERREIRA, C. M.
2017Mejoramiento de población de arroz para aumentar el contenido de zinc en granos.NEVES, P. de C. F.; ABREU, G. B.; CARVALHO, J. L. V. de; BASSINELLO, P. Z.
2020Is Brazilian rice immune to shocks?SILVA NETO, W. A.; WANDER, A. E.
2019Avaliação da atividade antagônica de Trichoderma sp. e seus metabólitos contra patógenos do arroz.REZENDE, K. G. V.; FILIPPI, M. C. C. de; CONCEIÇÃO, E. C. da
2019Superexpressão do precursor de rubisco para aumento da produtividade e tolerância à seca em arroz.OLIVEIRA, J. A. V. de; ROCHAS, D. C.; VIANELLO, R. P.; MENDONÇA, J. A.; LANNA, A. C.; BRONDANI, C.
2019Seleção de linhagens F6 para o desenvolvimento de cultivares de arroz de pericarpo colorido.JORGE, A. G. L. S.; COLOMBARI FILHO, J. M.
2019Microrganismos benéficos afetando o desenvolvimento do arroz de terras altas.FERNANDES, J. P. T.; FILIPPI, M. C. C. de; LANNA, A. C.; SILVA, G. B. da; ELIAS, M. T. A.; NASCENTE, A. S.
2020A Malian native Azospirillum sp. Az6-based biofertilizer improves growth and yield of both rice (Oryza sativa L.) and maize (Zea mays L.).MALLÉ, I.; KASSOGUÉ, A.; BABANA, A. H.; OLIVEIRA-PAIVA, C. A.; MARRIEL, I. E.
2019Digestibilidade In Vitro do amido de genótipos de arroz produzidos no Brasil.TEIXEIRA, O. R.; COLUSSI, R.; VANIER, N. L.; BASSINELLO, P. Z.