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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2020Carcass traits and meat quality of lambs fedwith cactus (Opuntia ficus indica Mill) silage and subjected to an intermittent water supply.SOUZA, A. F. do N.; ARAUJO, G. G. L. de; SANTOS, E. M.; AZEVEDO, P. S. de; OLIVEIRA, J. S. de; PERAZZO, A. F.; PINHO, R. M. A.; ZANINE, A. de M.
2020A framework to evaluate land degradation and restoration responses for improved planning and decision-making.PANDIT, R.; PARROTTA, J. A.; CHAUDHARY, A. K.; KARLEN, D. L.; VIEIRA, D. L. M.; ANKER, Y.; CHEN, R.; MORRIS, J.; HARRIS, J.; NTSHOTSHO, P.
2019Agricultura de baixo carbono no Brasil: potencialidade e desafios para construção de um sistema MRV.PEROSA, B. B.; GURGEL, A. da C.; VICENTE, L. E.; KOGA-VICENTE, A.; ARAUJO, L. S. de
2020The power of maps and participatory approaches: the use of social cartography in the territorial representation of rural settlements.MILAGRES, C. S. F.; FERREIRA NETO, J. A.; SOUSA, D. N. de
2019Pre-harvesting biomass burning for sugarcane crop: comparing emission factors for realist results.GAROFALO, D. F. T.; KONDO, V. Y.; VICENTE, L. E.; SILVA, M. G. da; KOGA-VICENTE, A.; RAMOS, N. P.; PACKER, A. P.
2018Atributos físicos e biológicos de um Neossolo Flúvico sob diferentes sistemas de manejo cultivado com feijão-caupi.CRUZ, G. dos S. da; VERA, G. de S.; FERREIRA, A. C. M.; BRITO, L. de C. R.; SILVA, K. J. D. e; SOUZA, H. A. de
2018Optimizing the development of an anthypertensive whey hydrolysate in semi-pilot scale.OZORIO, L.; PEREIRA, N. R.; SILVA-SANTOS, J. E.; SANTA-BRIGIDA, A. I.; SILVA, C. M.; CABRAL, L. M. C.
2004Efeito de bactérias endofíticas sobre a ferrugem do cafeeiro. I. Testes em discos de folha.SHIOMI, H. F.; BETTIOL, W.; SILVA, H. S. A.; NUNES, F. V.
2006Situação da região amazônica pelo monitoramento com satélite.MIRANDA, E. E. de
2020Diminuição temporal da riqueza de espécies de begomovírus em tomateiro no Distrito Federal e avaliação da aptidão replicativa dos três begomovírus epidemiologicamente mais importantes.SOUZA, T. A. de