Search

Use filters to refine the search results.

 | 

Results 111671-111680 of 133343 (Search time: 0.135 seconds).
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Avaliação da influência da temperatura no desenvolvimento de buva caruru e capim amargoso.GAZZIERO, D. L. P.; BRIGHENTI, A. M.; KARAM, D.; NICODEMOS, L. DE C.
2015Contagem de células somáticas no leite de vacas Guzerá puras e mestiças: indicadores e fatores concorrentes.SOUZA, L. L.; BRUNELI, F. A. T.; VICENTINI, R. R.; PEREIRA, M. A.; PEIXOTO, M. G. C. D.; SANTOS, G. G. dos
2012Qualidade da água em laticínios: a perspectiva de melhoria dentro do programa Prosperar/agroindústria.KAMIYAMA, C. M.; OTENIO, M. H.
2019Bio compounds of edible mushrooms: in vitro antioxidant and antimicrobial activities.BACH, F.; ZIELINSKI, A. A.; HELM, C. V.; MACIEL, G. M.; PEDRO, A. C.; STAFUSSA, A. P.; ÁVILA, S.; HAMINIUK, C. H. I.
2018Development and application of biopolymer coatings to specialty green coffee beans: Influence on water content, color and sensory quality.FERREIRA, L. F.; ABREU, G. F. de; LAGO, A. M. T.; FIGUEIREDO, L. P.; BORÉM, F. M.; MARTINS, M. A.; BORGES, S. V.; DIAS, M. V.
2023Importância do programa nacional de alimentação escolar no enfrentamento da insegurança alimentar e nutricional.FERREIRA, A. B. de S.; ALMEIDA, F. F. F. de; GURJÃO, T. A.; MEDEIROS, G. R.; MEDEIROS, A. C. de; PEREIRA, D. S.; MARACAJA, P. B.; ALMEIDA, E. P. de O.
2023Fonte de fósforo e procedência na fase inicial da cultura da erva-mate.BENEDETTI, E. L.; PEREIRA PAES, J. P.; SANTIN, D.; ROMANCHUK, J. C.; MARTINS DANTAS, H.; LUCACHINSKI, F.; WENDLING, I.; PAULETTI, V.
2009Caracterização morfoagronômica e fenológica de acessos de tipos especiais de arroz da Embrapa Arroz e Feijão.FARIA, J. M.; GUSMÃO, A. R. E.; MAESHIMA, F. H. S.; FONSECA, J. R.; BORBA, T. C. de O.
2014Nitrogen use efficiency on xaraés palisadegrass according to fertilization strategy.GOMIDE, C. A. de M.; PACHECO, V. S.; MORENZ, M. J. F.; PACIULLO, D. S. C.
2011Utilização de ácidos orgânicos para mitigar a toxidez por alumínio em cana-de-açúcar.SILVA, C. O.; CHIAVEGATTO, R. B.; CAMPOS, F. V. DE; COSTA, A. M. DA; SANTISTEVAN, G.; COUTINHO, P. R. C.; SUZUKI, L. S.; PASSOS, L. P.