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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2019Uso de arroz e feijão de baixa qualidade industrial em produto alimentício nobre.MORAIS, D. K.; BENTO, J. A. C.; BRAGA, S. S.; CARVALHO, R. N.; BASSINELLO, P. Z.
2019Viabilidade da utilização de farinhas pré-gelatinizadas de subproduto de feijão preto e carioca em massas alimentícias.BENTO, J. A. C.; MORAIS, D. K.; CARVALHO, R. N.; BASSINELLO, P. Z.
2017An improved method for RNA extraction from common bean seeds and validation of reference genes for qPCR.PEREIRA, W. J.; BASSINELLO, P. Z.; BRONDANI, C.; VIANELLO, R. P.
2020Adaptability of brazilian beans cultivars to industrial canning.SCHOENINGER, V.; COELHO, S. R. M.; BASSINELLO, P. Z.; PRADO, N. V. do; SOARES, T. Z. B.; SIQUEIRA, V. C.
2017Utilização do feijão-comum (Phaseolus vulgaris L.) na elaboração de tempeh.COLOMBO, A. O.; VITAL, R. de J.; CARVALHO, R. N.; BASSINELLO, P. Z.
2015Genetic potential of common bean progenies selected for crude fiber content obtained through different breeding methods.PONTES JÚNIOR, V. de A.; MELO, P. G. S.; PEREIRA, H. S.; BASSINELLO, P. Z.; MELO, L. C.
2021Functional and pasting properties of colorful bean (Phaseolus vulgaris L) flours: Influence of the cooking method.BENTO, J. A. C.; BASSINELLO, P. Z.; CARVALHO, R. N.; SOUZA NETO, M. A. de; CALIARI, M.; SOARES JÚNIOR, M. S.
2005Qualidade de feijões phaseolus tipo "comercial internacional" e tipo comum no Brasil.BASSINELLO, P. Z.; OLIVEIRA, M. G. C.; SOARES, D. M.; SILVA, L. O.; DEL PELOSO, M. J.; THUNG, M.
2013Hardness of carioca beans (Phaseolus vulgaris L.) as affected by cooking methods.SIQUEIRA, B. dos S.; VIANELLO, R. P.; FERNANDES, K. F.; BASSINELLO, P. Z.
2016Do enzymatic or non-enzymatic pathways drive the postharvest darkening phenomenon in carioca bean tegument?SIQUEIRA, B. dos S.; BASSINELLO, P. Z.; SANTOS, S. C.; MALGARESI, G.; FERRI, P. H.; RODRIGUEZ, A. G.; FERNANDES, K. F.