Search

Current filters:







Use filters to refine the search results.

 | 

Results 1-9 of 9 (Search time: 0.02 seconds).
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Estratificação de ambientes da rede de ensaios de feijão preto em Goiás.TORGA, P. P.; PEREIRA, H. S.; MELO, L. C.; MELO, P. G. S.
2010Seleção de famílias de feijoeiro baseada na produtividade, no tipo de grãos e informações de QTLs.TORGA, P. P.; SANTOS, J. B. dos; PEREIRA, H. S.; FERREIRA, D. F.; LEITE, M. E.
2010Estabilidade de genótipos de feijoeiro com grãos pretos na região central do Brasil em 2003/2004.TORGA, P. P.; PEREIRA, H. S.; MELO, P. G. S.; MELO, L. C.
2010Tempo de cocção em genótipos de feijoeiro comum com grãos preto em diferentes ambientes.TEIXEIRA, W. G.; PEREIRA, H. S.; BASSINELLO, P. Z.; TORGA, P. P.; MELO, L. C.
2010Qualidade comercial de grãos em genótipos de feijoeiro comum tipo preto.SILVA, S. I. da; PEREIRA, H. S.; TORGA, P. P.; MELO, L. C.
2010Qualidade comercial em grãos de genótipos de feijoeiro comum tipo carioca.MELO, G. C. de; PEREIRA, H. S.; MELO, L. C.; TORGA, P. P.
2010Commercial quality of carioca common bean genotypes.PEREIRA, H. S.; MELO, L. C.; TORGA, P. P.; MELO, G. C.; PAIVA, B. A. R.; TEIXEIRA, W. G.; DIAZ, J. L. C.; MAGALDI, M. C. S.; DEL PELOSO, M. J.; MELO, P. G. S.; FARIA, L. C.; WENDLAND, A.
2010Cooking time of black beans genotypes evaluated in different environments.TORGA, P. P.; PEREIRA, H. S.; MELO, L. C.; BASSINELLO, P. Z.; TEIXEIRA, W. G.; MELO, G. C.; PAIVA, B. A. R.; CABRERAR DIAZ, J. L.; MAGALDI, M. C. S.; DEL PELOSO, M. J.; MELO, P. G. S.; FARIA, L. C.; WENDLAND, A.
2010Commercial quality of black bean genotypes.TORGA, P. P.; PEREIRA, H. S.; MELO, L. C.; MELO, G. C.; PAIVA, B. A. R.; TEIXEIRA, W. G.; DIAZ, J. L. C.; MAGALDI, M. C. S.; DEL PELOSO, M. J.; MELO, P. G. S.; FARIA, L. C.; WENDLAND, A.
  • previous
  • 1
  • next