Página de Busca

Filtros correntes:



Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.

 | 

Resultado 1-10 de 180.
Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2020Dedifferentation of leaf cells and growth pattern of caluses of Capsicum frutescens cv. Stromboli.SANTOS, M. R. A. dos; PAZ, E. S.
2020Educomunicação socioambiental na prática: valorização da castanha-da-amazônia por alunos de Escola Família Agrícola (EFA), em Rondônia.OLIVEIRA, V. B. V. de
2020Evaluating tropical forest classification and field sampling stratification from lidar to reduce effort and enable landscape monitoring.PAPA, D. de A.; ALMEIDA, D. R. A. de; SILVA, C. A.; FIGUEIREDO, E. O.; STARK, S. C.; VALBUENA, R.; RODRIGUEZ, L. C. E.; OLIVEIRA, M. V. N. d'
2020The stability of aggregates and organic carbon content after the application of gypsum, soil scarification and a succession of agricultural crops.SANTOS, E. S. N. dos; CAMPOS, M. C. C.; SOUZA, F. G. de; CUNHA, J. M.; PINHEIRO, E. N.; LIMA, A. F. L. de; BRITO, W. B. M.; WADT, P. G. S.
2020Diversidade e composição nutricional de feijões crioulos cultivados em Marechal Thaumaturgo, Acre.DINIZ, G. A. S.; SIVIERO, A.; HERNANDES, E. E.; DAMASCE, S. S.
2020Stability and adaptability of sweet orange using mixed models.CAPISTRANO, M. da C.; ANDRADE NETO, R. de C.; SANTOS, V. B. dos; LESSA, L. S.; RESENDE, M. D. V. de; GURGEL, F. de L.
2020O Etnoconhecimeto da sangria em castanheiras-da-amazônia.MEDEIROS, T. K. A.; WADT, P. G. S.; KAINER, K. A.
2020Efeito da fermentação na qualidade da bebida de robustas amazônicos.ALVES, E. A.; SOUZA, C. A. de; ROCHA, R. B.; PEREIRA, L. L.; LIMA, P. P. de; LOURENÇO, J. L. R.
2020Amazonian Robustas - new Coffea canephora coffee cultivars for the Western Brazilian Amazon.TEIXEIRA, A. L.; ROCHA, R. B.; ESPINDULA, M. C.; RAMALHO, A. R.; VIEIRA JUNIOR, J. R.; ALVES, E. A.; LUNZ, A. M. P.; SOUZA, F. de F.; COSTA, J. N. M.; FERNANDES, C. de F.
2020Levantamento de feijões crioulos do Acre.SOUSA, G.; IMADA, K.; SILVA, M. T.; NUNES, M.; MATTAR, E.; SIVIERO, A.