Portal do Governo Brasileiro
Skip navigation
Página inicial
Navegar
Unidades da Embrapa
Navegar nos Itens por:
Ano de publicação
Autor
Editor
Título
Assunto
Tipo
Sobre
Alice
Sistema Embrapa de Bibliotecas - SEB
Interoperabilidade de dados
Política de Governança
Dúvidas frequentes
Contato
Estatísticas
Navegando por Autor PEREIRA, G. E.
Ir para:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou entre com as primeiras letras:
Classificar por:
Título
Ano de publicação
Data do documento
Em ordem:
Ascendente
Descendente
Resultados/Página
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Registro(s):
Todos
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrando resultados 439 a 458 de 459
< Anterior
Próximo >
Ano de publicação
Título
Autor(es)
2020
Trunk girdling increased stomatal conductance in Cabernet Sauvignon Grapevines, reduced glutamine, and increased malvidin-3-glucoside and quercetin-3-glucoside concentrations in skins and pulp at harvest.
PEREIRA, G. E.
;
PADHI, E. M. T.
;
GIRARDELLO, R. C.
;
MEDINA-PLAZA, C.
;
TSENG, D.
;
BRUCE, R. C.
;
ERDMANN, J. N.
;
KURTURAL, S. K.
;
SLUPSKY, C. M.
;
OBERHOLSTER, A.
2011
Use of chemometrics to characterize tropical wines from different vintages and grape cultivars according to the 1H NMR spectroscopy data.
GOMES NETO, H.
;
HALLWASS, F.
;
SILVA, J. B. P. da
;
PEREIRA, G. E.
2011
Use of chemometrics to characterize tropical wines from different vintages and grape cultivars according to the 1H NMR spectroscopy data.
GOMES NETO, H.
;
HALLWASS, F.
;
SILVA, J. B. P. da
;
PEREIRA, G. E.
2013
Use of organic acids to increase the stability of brazilian red wines produced in tropical semi-arid environmental conditions: quality evaluation based on consumer test and time-intensity analysis.
BIASOTO, A. C. T.
;
FREITAS, D. G. C.
;
PEREIRA, G. E.
;
ROCHA, I. F. O.
;
FREITAS, M. L. F.
;
BOLINI, H. M. A
2013
Use of organic acids to increase the stability of brazilian red wines produced in tropical semi-arid environmental conditions: quality evaluation based on consumer test and time-intensity analysis.
BIASOTO, A. C. T.
;
FREITAS, D. G. C.
;
PEREIRA, G. E.
;
ROCHA, I. F. O.
;
FREITAS, M. L. F.
;
BOLINI, H. M. A
2017
Uso de imágenes digitales y quimiometría para clasificación de los vinos producidos en el vale do São Francisco/Brasil.
LIMA, C.
;
FERNANDES, D
;
GOMES, A.
;
PEREIRA, G. E.
;
ARAÚJO, M.
2017
Uso de imágenes digitales y quimiometría para clasificación de los vinos producidos en el vale do São Francisco/Brasil.
LIMA, C.
;
FERNANDES, D
;
GOMES, A.
;
PEREIRA, G. E.
;
ARAÚJO, M.
2005
Uso de métodos quimiométricos e RMN 1H para a determinação de perfis metabólicos de uvas produzidas em diferentes parcelas em Bordeaux-França.
PEREIRA, G. E.
;
HILBERT, G.
;
GAUDILLERE, J. P.
;
SOYER, J. P
;
LEEUWEN, C. V.
;
LAVLALLE, O.
;
MOING, A.
;
DEBORDE, C.
;
MAUCOURT, M.
;
ROLIN, D.
2015
Vinhos tropicais brasileiros em busca de certificação.
PEREIRA, G. E.
;
BIASOTO, A. C. T.
2018
Vinhos tropicais do semiárido do Brasil: desvendando o potencial vitivinícola desta nova fronteira geográfica do vinho.
PEREIRA, G. E.
;
GUERRA, C. C.
;
AMORIM, F. M. de
;
NASCIMENTO, A. M. de S.
;
SOUZA, J. F. de
;
LIMA, L. L. de A.
;
LIMA, M. dos S.
;
PADILHA, C. V. da S.
;
PROTAS, J. F. da S.
;
ZANUS, M. C.
;
TONIETTO, J.
2006
Vinhos tropicais: novo paradigma enológico e mercadológico.
GUERRA, C. C.
;
PEREIRA, G. E.
;
LIMA, M. V.
;
LIRA, M. M. P.
2006
Vinhos tropicais: novo paradigma enológico e mercadológico.
GUERRA, C. C.
;
PEREIRA, G. E.
;
LIMA, M. V.
;
LIRA, M. M. P.
2020
Vins tropicaux de la région semi-aride du Brésil.
PEREIRA, G. E.
;
GUERRA, C. C.
;
AMORIM, F. M. de
;
NASCIMENTO, A. M. DE S.
;
SOUZA, J. F. DE
;
LIMA, L. L. DE A.
;
LIMA, M. DOS S.
;
PADILHA, C. V. S.
;
PROTAS, J. F. da S.
;
ZANUS, M. C.
;
TONIETTO, J.
2008
Vins tropicaux du Brésil: vers une nouvelle approche viticole et oenologique.
GUERRA, C. C.
;
PEREIRA, G. E.
;
TONIETTO, J.
;
CAMARGO, U. A.
2018
Volatile profiles of sparkling wines produced by the traditional method from a Semi-Arid Region.
NASCIMENTO, A. M. de S.
;
SOUZA, J. F. de
;
LIMA, M. dos S.
;
PEREIRA, G. E.
2020
Whole, concentrated and reconstituted grape juice: impact of processes on phenolic composition, foxy aromas, organic acids, sugars and antioxidant capacity.
DUTRA, M. DA C. P.
;
VIANA, A. C.
;
PEREIRA, G. E.
;
NASSUR, R. de C. M. R.
;
LIMA, M. S.
2021
Whole, concentrated and reconstituted grape juice: impact of processes on phenolic composition, foxy aromas, organic acids, sugars and antioxidant capacity.
DUTRA, M. DA C. P.
;
VIANA, A. C.
;
PEREIRA, G. E.
;
NASSUR, R. de C. M. R.
;
LIMA, M. S.
2011
Wine grape cultivars adaptation and selection for tropical regions.
CAMARGO, U. A.
;
PEREIRA, G. E.
;
GUERRA, C. C.
2011
Wine grape cultivars adaptation and selection for tropical regions.
CAMARGO, U. A.
;
PEREIRA, G. E.
;
GUERRA, C. C.
2015
Winery by-products: extraction optimization, phenolic composition and cytotoxic evaluation to act as a new source of scavenging of reactive oxygen species.
MELO, P. S.
;
MASSARIOLI, A. P.
;
DENNY, C.
;
SANTOS, L. F. dos
;
FRANCHIN, M.
;
PEREIRA, G. E.
;
VIEIRA, T. M. F. de S.
;
ROSALEN, P. L.
;
ALENCAR, S. M. de