Navegando por Autor NOGUEIRA, R. I.

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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2016Efeito da alta pressão hidrostática sobre o teor de carotenoides em queijo minas frescal incorporado com cenoura.GOUVEIA, F. S.; FERREIRA, E. H. R.; TIBURSKI, J. H.; GODOY, R. L. de O.; NOGUEIRA, R. I.; ROSENTHAL, A.
2013Efeito do método de extração na capacidade antioxidante dos óleos de semente de romã.SILVA, N. K.; RIBEIRO, L. O.; NOGUEIRA, R. I.; FREITAS, S. P.
2016Efeito do teor de água na elaboração de biscoitos de pinhão (Araucária Angustifólia) por extrusão.BARRETO, A. G.; CARVALHO, C. W. P. de; NOGUEIRA, R. I.; FREITAS, S. P.
2015Effect of drying temperature on the nutritional quality of the pinhão (araucária angustifolia) flour.BARRETO, A. G.; NOGUEIRA, R. I.; MATTOS, L. da S. de; GODOY, R. C. B. de; FREITAS, S. P.
2013Estabilidade da polpa de morango atomizada utilizando diferentes agentes carreadores.OLIVEIRA, M. I. S.; TONON, R. V.; NOGUEIRA, R. I.; CABRAL, L. M. C.
2011Estabilidade de microcápsulas de acerola produzidas com diferentes agentes encapsulantes.PAGANI, M. M.; CONSTANT, L. S.; GOMES, F. S.; NOGUEIRA, R. I.; TONON, R. V.; ROCHA-LEÃO, M. H. M.; CABRAL, L. M. C.
2012Fast HPLC method for anthocyanins determination in pomegranate (Punica granatum L.) juice.SANTIAGO, M. C. P. de A.; GOUVÊA, A. C. M. S.; GODOY, R. L. de O.; NOGUEIRA, R. I.; FREITAS, S. P.
2016Identification of phenolic compounds in pomegranate (Punica Granatum) seeds and soybean (Glicine Max) oils and its stabilization by spray drying.SILVA-JAMES, N. K.; FERREIRA, M. J. A.; NOGUEIRA, R. I.; FREITAS, S. P.; NASCIMENTO, L. da S. de M. do
2013Influence of encapsulating agents in anthocyanin content of pomegranate juice dehydrated by spray drying.SANTIAGO, M. C. P. de A.; NOGUEIRA, R. I.; PONTES, S. M.; GOUVÊA, A. C. M. S.; GODOY, R. L. de O.; FREITAS, S. P.
2013Influence of microfiltration process on the anthocyanin pomegranate juice content.SANTIAGO, M. C. P. A.; SILVA, L. F. M.; GOUVÊA, A. C. M. S.; GODOY, R. L. O.; CABRAL, L. M. C.; NOGUEIRA, R. I.; FREITAS, S. P.
2016Influência da película em amêndoas de pinhão (Araucaria Angustifolia) na sua qualidade nutricional.BARRETO, A. G.; NOGUEIRA, R. I.; NASCIMENTO, L. da S. de M. do; GODOY, R. C. B. de; FREITAS, S. P.
2016Influência do recheio de amendoim sobre a textura e expansão de biscoitos de arroz integral obtidos por co-extrusão.BARRETO, A. G.; CARVALHO, C. W. P. de; NOGUEIRA, R. I.; FREITAS, S. P.
2011Microencapsulation of bioactive compounds from pomegranate (Punica granatum L) juice using spray drying.NOGUEIRA, R. I.; SANTIAGO, M. C. P. de A.; GOMES, F. dos S.; PONTES, S. M.; LOPES, P. R. C.; FREITAS, S. P.
2012Obtenção e caracterização de óleo de semente de romã (Punica granatum) por prensagem a frio.SILVA, N. K. da; MANSANO, M.; NOGUEIRA, R. I.; FREITAS, S. P.
2010Partition of free fatty acids in deacidification of macaúba (Acrocomia aculeata) pulp oil by liquid-liquid extraction using ethanol/water solution as solvent.MARIANO, R. G. B.; COURI, S.; NOGUEIRA, R. I.; FREITAS, S. P.
2014Qualidade pós-colheita de morangos (Fragaria x ananassa Duch.) cv. "Camino Real" após tratamento pré-colheita com extratos de cascas de romã (Punica granatum L.).CAMPOS, R. da S.; NOGUEIRA, R. I.; FREITAS-SILVA, O.; SANTOS, L. F. C.; COELHO, C. C. de S.
2016Retenção de carotenoides de suco de cenoura obtidos por liofilização e spray drying.NOGUEIRA, R. I.; TONON, R. V.; PACHECO, S.; PONTES, S. M.; ARRUDA, L.; FREITAS, S. P.
2010Selective extraction of fatty acids and unsaponifiable matter of Caryocar brasiliense Camb and Acrocomia aculeata pulp.MARIANO, R. G. B.; COURI, S.; NOGUEIRA, R. I.; FREITAS, S. P.
2015Wall material selection for microencapsulating glicine max and punica granatum oils by spray drying.SILVA, N. K.; NOGUEIRA, R. I.; FREITAS, S. P.