Navegando por Autor ALVES, R.

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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2014Environmental services in agricultural landscapes: scale-dependent effects and households adaptive capability interactions.UZEDA, M. C.; FIDALGO, E.; WILMER, J.; ALVES, R.
2008Field dispersal and survival of sterile medfly males tsl strain, aromatically treated with ginger root oil.PARANHOS, B. A. J.; PAPADOPOULOS, N.; McINNIS, D.; GAVA, C. A. T.; ALVES, R.; MALAVASI, A.
2022Genetic evaluation and selection in jatropha curcas through frequentist and bayesian inferences.EVANGELISTA, J. S. P. C.; PEIXOTO, M. A.; COELHO, I.; ALVES, R.; RESENDE, M. D. V. de; SILVA, F. F. e; LAVIOLA, B.; BHERING, L. L.
2016In vitro bioaccessibility of the marine biotoxin okadaic acid and Dinophysistoxin-2 in steamed and raw shellfish.MANITA, D.; ALVES, R.; BRAGA, A. C.; FOGACA, F. H. dos S.; MARQUES, A.; COSTA, P. R.
1997Linhagens de melancia resistentes ao oídio no Vale do São Francisco.DIAS, R. de C. S.; QUEIROZ, M. A. de; COSTA, N. D.; OLIVEIRA, C. A. V.; ALVES, R.
2006Repelência de uvas tratadas com extrato oleoso de nim à oviposição de Ceratitis capitata (Diptera: Tephritidae).PARANHOS, B. A. J.; ALVES, R.; SILVA, M.; ALVARENGA, C. D.; LOPES, F.; FREIRE, E.; KOCHEM, R.; SANTOS, I.; SOUZA, P.; SÁ, M.
2018Use of green tea to reduce methylmercury bioaccessibility in raw and cooked fish.ANACLETO, P.; BARBOSA, V.; ALVES, R.; MAULVAULT, A. L.; FOGACA, F. H. dos S.; LANGERHOLC, T.; MARQUES, A.