Browsing by Author ALVES, R. E.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 42 to 59 of 59 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2009P2-35 Bioactive compounds and antioxidant activity of CCP-76 and BRS-189 precocious dwarf cashew apples at four stages of maturation.RODRIGUES, D. da C.; CARDOSO, T. G.; MOURA, C. F. H.; ALVES, R. E.
2009Qualidade química e físico-química de frutos de clones de cajazeiras cultivados na Chapada do Apodi, Ceará.REBOUÇAS NETO, M. de O.; ALVES, R. E.; SOUZA, F. X. de; CAMARGO, D. C.
2009Qualidade, compostos bioativos e atividade antioxidante de uvas de mesa produzidas no Ceará.MATOS, N. M. dos S.; SILVA, M. S.; ALVES, R. E.; SILVA, S. de M.; LIMA, M. A. C. de; BRITO, E. S. de
2009Qualidade, compostos bioativos e atividade antioxidante em frutos de cultivares de bananeira produzidas no Ceará.RIBEIRO, J. F.; ALVES, T. A.; PEREIRA, A. C. da S.; RUFINO, M. do S. M.; ALVES, R. E.; CORRÊA, M. C. de M.
2009Quality bioactive compounds and antioxidant activity of homemade açaí and bacaba smoothies sampled at marketplace in Amapá, Brazil.SANTOS, M. de F. G. dos; SILVA, F. V. G. da; GONDIM, P. J. S.; RUFINO, M. do S. M.; SILVA, S. de M.; ALVES, R. E.; BRITO, E. S. de
2009Quality bioactive compounds of cajuí apples from native genotypes of coastal vegetation, Piauí, Brazil.RUFINO, M. do S. M.; ALMEIDA, J. Y. S.; CORRÊA, M. P. F.; ALVES, R. E.; MOURA, C. F. H.; SANTOS, F. J. de S.
2009Quality of "Charentais" and "Piel-de-sapo" melons harvested under good agricultural practices.OLIVEIRA, M. R. T. de; SILVA, S. de M.; ALVES, R. E.; SILVA, E. de O.
2009Quality of umbu (Spondias tuberosa Arr. Cam.) "laranja" in four maturity stages from semi-arid of Paraíba state, Brazil.LOPES, M. F.; SILVA, S. de M.; MENDONÇA, R. M. N.; HOLSCHUH, H. J.; ALVES, R. E.
2010Quality, bioactive compounds and antioxidant activity in fruits of a seedless peach palm selection from Acre, Brazil.MATOS, N. M. dos S.; FAÇANHA, R. V.; SOUZA, K. O. de; RUFINO, M. do S. M.; ALVES, R. E.; BRITO, E. S. de; ALVARES, V. de S.; MACIEL, V. T.
2009Quantificação da atividade antioxidante total e compostos bioativos de frutos da goiabeira cultivar "Paluma".RODRIGUES, D. da C.; PEREIRA, A. C. da S.; FIGUEIREDO, R. W. de; ALVES, R. E.; MOURA, C. F. H.
2011Quantificação de antocianinas totais determinadas na casca e na polpa de uvas tintas destinadas à produção de vinhos.SILVA, M. S. da; ALVES, R. E.; SILVA, S. de M.; LIMA, M. A. C. de
2000Qulidade, fenois e enzimas oxidativas de uva Italia sob influencia do calcio, durante a maturacao.LIMA, M. A. C. de; ALVES, R. E.; ASSIS, J. S. de; FILGUEIRAS, H. A. C.; COSTA, J. T. A.
2002Respiração, liberação de etileno e qualidade de graviola (Annona muricata L.) durante a maturação pós-colheita.LIMA, M. A. C. de; ALVES, R. E.; TÁVORA, F. J. A. F.; FILGUEIRAS, H. A. C.
2009Storability of "Golden" pineapple treated with 1-MCP and Wax.MACHADO, F. L. de C.; LIMA, R. M. T.; SOUZA, K. O. de; FIGUEIREDO, R. W. de; TEIXEIRA, A. dos S.; ALVES, R. E.; SILVA, E. de O.
2009Storability of "Hy-Mark" cantaloupe melon treated with 1-MCP under modified atmosphere.ALMEIDA, A. da S.; PEREIRA, M. E. C.; ABREU, C. R. A. de; ALVES, R. E.; FILGUEIRAS, H. A. C.; MENEZES, J. B.
2009Suscetibilidade a dano pelo frio em abacaxi "pérola" tratado com 1-Metilciclopropeno.DANTAS JÚNIOR, O. R.; SILVA, S. de M.; ALVES, R. E.; SILVA, E. de O.
2009Teor de nitrogênio e proteína durante o desenvolvimento de manga "Tommy Atkins" no Vale do São Francisco.LUCENA, E. M. P. de; ASSIS, J. S. de; ALVES, R. E.; ENÉAS FILHO, J.
2003Uso de métodos destrutivos e não-destrutivos para avaliação do amaciamento de melão Galia 'Solar King' sob influência de atmosfera modificada e 1 - metilciclopropeno.LIMA, M. A. C. de; BISCEGLI, C. I.; ALVES, R. E.; FILGUEIRAS, H. A. C.