Navegando por Autor CARRÃO-PANIZZI, M. C.

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 102 a 121 de 140 < Anterior   Próximo >
Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2013Influence of volatile and nonvolatile secondary metabolites from soybean pods on feeding and on oviposition behavior of Euschistus heros (Hemiptera: Heteroptera: Pentatomidae).SILVA, F. A. C.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; BLASSIOLI-MORAES, M. C.; PANIZZI, A. R.
2015Influência da moagem do grão de soja preta na obtenção de extrato hidrossolúvel rico em antocianinas.ESTEVES, T. C. F.; FELBERG, I.; CALADO, V. M. A.; GODOY, R. L. de O.; SANTIAGO, M. C. P. de A.; PEREIRA, J. N.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.
2015Innovation in soybean: genetics, chemical and food processing.CARRÃO-PANIZZI, M. C.
2018Inovando no processamento de soja preta: efeitos na avaliação das bebidas pelo consumidor.ESTEVES, T. C. F.; DELIZA, R.; WALTER, E. H. M.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; CALADO, V. M. de A.; FELBERG, I.
1995Isoflavone content in brazilian soybean cultivars.CARRÃO-PANIZZI, M. C.; KITAMURA, K.
2014Kunitz trypsin Inhibitor and phytic acid levels in conventional and genetically modified soybean seeds from Londrina and Ponta Grossa, South Brazil.GALÃO, O. F.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; MANDARINO, J. M. G.; LEITE, R. S.; CLAUS, T.; VISENTAINER, J. V.
2014Kunitz trypsin Inhibitor and phytic acid levels in conventional and genetically modified soybean seeds from Londrina and Ponta Grossa, South Brazil.GALÃO, O. F.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; MANDARINO, J. M. G.; LEITE, R. S.; CLAUS, T.; VISENTAINER, J. V.
2013Melhoramento de cultivares de soja especiais para processamento e utilização.CARRÃO-PANIZZI, M. C.
2013New metal catalysts active for thermal polymerization of vegetable oils.MELLO, V. M.; OLIVEIRA, G. V.; MANDARINO, J. M. G.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; SUAREZ, P. A. Z.
2023Nutritional and consumer acceptance evaluation of soymilk from specialty and conventional soybean cultivars.FELBERG, I.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; DELIZA, R.; FREITAS, S. C. de; GONCALVES, E. B.; PACHECO, S.; SANTIAGO, M. C. P. de A.; ANTONIASSI, R.
2013Nymph and adult biology on cultivated and on non-cultivated plants and seasonal phenology on wild plants of the Neotropical Stink Bug, Euschistus paranticus Grazia (Hemiptera: Heteroptera: Pentatomidae).SMANIOTTO, L. F.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.
2013Obtenção de extratos hidrossolúveis de soja preta (Glycine max L. Merril) e avaliação da perda de antocianinas no processamento.ESTEVES, T. C. F.; FELBERG, I.; NOVAIS, J. P.; SANTIAGO, M. C. P. de A.; GODOY, R. L. O.; GOUVÊA, A. C. M. S.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; CALADO, V.
2015Obtenção e caracterização de farinhas de soja de variedades geneticamente melhoradas para alimentação humana.RIGO, A. A.; DAHMER, A. M.; STEFFENS, C.; STEFFENS, J.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; LEITE, R. S.; MANDARINO, J. M. G.; CEZARO, A. M. de
2010Perfil sensorial e aceitação de cultivares de soja tipo grão e tipo alimento.SILVA, J. B. da; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; PRUDÊNCIO, S. H.
2018Physicochemical characteristics of canned vegetable-type soybean processed with zinc at different pasteurization times.CZAIKOSKI, K.; LEITE, R. S.; MANDARINO, J. M. G.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; SILVA, J. B. da; IDA, E. I.
1989Potencialidade do carater folha estreita em soja tipo vegetal.CARRÃO-PANIZZI, M. C.; HINSON, K.
2013Produção de brotos de soja utilizando a cultivar BRS 216: caracterização físico-química e teste de aceitabilidade.OLIVEIRA, M. A. de; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; MANDARINO, J. M. G.; LEITE, R. S.
2013Produção de brotos de soja utilizando a cultivar BRS 216: caracterização físico-química e teste de aceitabilidade.OLIVEIRA, M. A. de; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; MANDARINO, J. M. G.; LEITE, R. S.
2005Produtos protéicos do girassol.CARRÃO-PANIZZI, M. C.; MANDARINO, J. M. G.
2021Properties of tofu coagulated with Cardoon flower (Cynara Cardunculus L.)SCHERER, G. C. R. da S.; COLET, R.; CAVALHEIRO, D.; STEFFENS, C.; VALDUGA, E.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; STEFFENS, J.; ZENI, J.