Navegando por Autor CARRÃO-PANIZZI, M. C.

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 87 a 106 de 140 < Anterior   Próximo >
Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
1999Effects of genetics and environment on isoflavone content of soybean from different regions of Brazil.CARRÃO-PANIZZI, M. C.; BELÉIA, A. D. P.; KITAMURA, K.; OLIVEIRA, M. C. N.
1999Effects of isoflavones on beany flavor and astringency os soymilk and cooked whole soybean grains.CARRÃO-PANIZZI, M. C.; BELÉIA, A. D. P.; PRUDÊNCIO-FERREIRA, S. H.; OLIVEIRA, M. C. N.; KITAMURA, K.
2012Effects of storage time and temperature on the characteristics of vegetable-type soybean grain minimally processed.CZAIKOSKI, K.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; SILVA, J. B. da; IDA, E. I.
2014Electronic tongue system to evaluate flavor of soybean (Glycine max (l.) Merrill) genotypes.ZOLDAN, S. M.; BRAGA, G. de S.; FONSECA, F. J.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.
2009Environmental and genetic variation of isoflavone content of soybean seeds grown in Brazil.CARRÃO-PANIZZI, M. C.; BERHOW, M.; MANDARINO, J. M. G.; OLIVEIRA, M. C. N. de
2018Estudo da aceitação de bebidas fermentadas e não fermentada de soja preta.ESTEVES, T. C. F.; DELIZA, R.; WALTER, E. H. M.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; FELBERG, I.; CALADO, V. M. de A.
2015Estudos sobre metodologias necessárias à produção de brotos de soja utilizando a cultivar BRS 216.ESCOBAR, N.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.
2022Evaluation of packaging systems with O2-absorbers on quality of minimally processed soybean sprouts.CANTELLI, K. C.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; MOREIRA, F. K. V.; STEFFENS, J; ZENI, J.; STEFFENS, C.
2012Evaluation of the shelf-life of vegetable-type soybean pods.SANTANA, A. C.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; MANDARINO, J. M. G.; LEITE, R. S.; SILVA, J. B. da; IDA, E. I.
2012Evaluation of the shelf-life of vegetable-type soybean pods.SANTANA, A. C.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; MANDARINO, J. M. G.; LEITE, R. S.; SILVA, J. B. da; IDA, E. I.
2013Fenologia de cultivares de soja para uso como hortaliça.SILVA, B. dos S. da; CARRÃO-PANIZZI, M. C.
2018Germination changes the isoflavone profile and increases the antioxidant potential of soybean.YOSHIARA, L. Y.; MANDARINO, J. M. G.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; MADEIRA, T. B.; SILVA, J. B. da; CAMARGO, A. C. de; SHAHIDI, F.; IDA, E. I.
1981Identificação de genótipos fontes de resistência a percevejos-pragas da soja.CARRÃO-PANIZZI, M. C.; BAYS, I. A.; KIIHL, R. A. S.; PORTO, M. P.
2013Implantação de método de eletroforese SDS-PAGE para identificação da presença de grãos contendo lipoxigenase em extrato de soja.STEPHAN, M. P.; AZEVEDO, T. de L.; FELBERG, I.; MELLINGER-SILVA, C.; SANTOS, A. A. dos; PEREIRA, J. de N.; OLIVEIRA, D. R. de; CARRÃO-PANIZZI, M. C.
2017Improvement in soybean sprouts production with ultrasound power.LOSADO, V. A. M.; CANTELLI, K. C.; STEFFENS, J.; STEFFENS, C.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.
2013Influence of volatile and nonvolatile secondary metabolites from soybean pods on feeding and on oviposition behavior of Euschistus heros (Hemiptera: Heteroptera: Pentatomidae).SILVA, F. A. C.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; BLASSIOLI-MORAES, M. C.; PANIZZI, A. R.
2015Influência da moagem do grão de soja preta na obtenção de extrato hidrossolúvel rico em antocianinas.ESTEVES, T. C. F.; FELBERG, I.; CALADO, V. M. A.; GODOY, R. L. de O.; SANTIAGO, M. C. P. de A.; PEREIRA, J. N.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.
2015Innovation in soybean: genetics, chemical and food processing.CARRÃO-PANIZZI, M. C.
2018Inovando no processamento de soja preta: efeitos na avaliação das bebidas pelo consumidor.ESTEVES, T. C. F.; DELIZA, R.; WALTER, E. H. M.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; CALADO, V. M. de A.; FELBERG, I.
1995Isoflavone content in brazilian soybean cultivars.CARRÃO-PANIZZI, M. C.; KITAMURA, K.