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Ano de publicação
Título
Autor(es)
2022
Genome-wide association study of cassava starch paste properties.
SANTOS, C. S. DOS
;
SOUSA, M. B.
;
BRITO, A. C.
;
OLIVEIRA, L. A. de
;
CARVALHO, C. W. P. de
;
OLIVEIRA, E. J. de
2022
Germinated millet (Pennisetum Glaucum (L.) R. BR.) flour improved the gut function and its microbiota composition in rats fed with high-fat high frutose diet.
SILVA, B. P.
;
THEODORO, J. M. V.
;
GRANCIERI, M.
;
GOMES, M. J.
;
TOLEDO, R. C.
;
SÃO JOSÉ, V. P. B.
;
MANTOVANI, H. C.
;
CARVALHO, C. W. P. de
;
MARTINO, H. S. D.
2022
Germinated millet (Pennisetum glaucum (L.) R. Br.) flour improved the gut function and its microbiota composition in rats fed with high-fat high-fructose diet.
THEODORO, J. M. V.
;
GRANCIERI, M.
;
GOMES, M. J. C.
;
TOLEDO, R. C. L.
;
SÃO JOSÉ, V. P. B. DE
;
MANTOVANI, H. C.
;
CARVALHO, C. W. P. de
;
SILVA, B. P. DA
;
MARTINO, H. S. D.
2020
How does extrusion change the phenolic profile and impact protein digestibility in sorghum flours?
D'ALMEIDA, C. T. S.
;
MAMERI, H.
;
MOREL, M. H.
;
CARVALHO, C. W. P. de
;
QUEIROZ, V. A. V.
;
CAMERON, L. C.
;
TAKEITI, C. Y.
;
FERREIRA, M. S. L.
2020
Impact of germination and polishing process on the technological and nutritional quality of rice cultivated in the brazilian cerrado.
OLIVEIRA, M. E. A. S.
;
BASSINELLO, P. Z.
;
COLOMBARI FILHO, J. M.
;
CARVALHO, C. W. P. de
;
TAKEITI, C. Y.
2018
Influence of Brazilian pine seed flour addition on rheological, chemical and sensory properties of gluten-free rice flour cakes.
IKEDA, M.
;
CARVALHO, C. W. P. de
;
HELM, C. V.
;
AZEREDO, H. M. C. de
;
GODOY, R. C. B. de
;
RIBANI, R. H.
2018
Influence of Brazilian pine seed flour addition on rheological, chemical and sensory properties of gluten-free rice flour cakes.
IKEDA, M.
;
CARVALHO, C. W. P. de
;
HELM, C. V.
;
AZEREDO, H. M. C. de
;
GODOY, R. C. B. de
;
RIBANI, R. H.
2018
Influence of Brazilian pine seed flour addition on rheological, chemical and sensory properties of gluten-free rice flour cakes.
IKEDA, M.
;
CARVALHO, C. W. P. de
;
HELM, C. V.
;
AZEREDO, H. M. C. de
;
GODOY, R. C. B. de
;
RIBANI, R. H.
2016
Influência do recheio de amendoim sobre a textura e expansão de biscoitos de arroz integral obtidos por co-extrusão.
BARRETO, A. G.
;
CARVALHO, C. W. P. de
;
NOGUEIRA, R. I.
;
FREITAS, S. P.
2011
Índice de expansão radial de extrudados expandidos diretos de arroz e isolado protéico do soro de leite.
TEBA, C. da S.
;
ASCHERI, J. L. R.
;
CARVALHO, C. W. P. de
2019
Metabolomic approcach of phenolic compounds in sorghum extrudates added of curcuma longa powder.
D'ALMEIDA, C. T. S.
;
NASCIMENTO, T. P.
;
CARVALHO, C. W. P. de
;
CAMERON, L. C.
;
TAKEITI, C. Y.
;
FERREIRA, M. S. L.
2020
Milheto germinado (Pennisetum glaucum (L.) reduz alterações hepática e renal e não altera hormônios tireoidianos em ratos.
THEODORO, J. M. V.
;
MARTINEZ, O. D. M.
;
TOLEDO, R. C. L.
;
LISBOA, P. C.
;
MARTINS, A. M. D.
;
CARVALHO, C. W. P. de
;
MARTINO, H. S. D.
2011
Morphology and differential scanning calorimetry of composite starch based films.
FAKHOURI, F. M.
;
GONDEK, T. P.
;
CARVALHO, C. W. P. de
;
TAKEITI, C. Y.
;
YAMASHITA, F.
;
MEI, L. H. I.
2011
Obtenção e caracterização de expandidos e farinha instantânea de sorgo no desenvolvimento de biscoitos doces.
SOLÓRZANO, J. W. V.
;
ASCHERI, J. L. R.
;
CARVALHO, C. W. P. de
2010
Otimização do processo de extrusão de amido na obtenção de bioplásticos nanoestruturados para uso em embalagens.
ORTIZ, J. A. R.
;
CARVALHO, C. W. P. de
;
ASCHERI, J. L. R.
2019
Perfil de microelementos e metais pesados de goma carragena submetida ao processo de extrusão termoplásica.
OLIVEIRA, M. E. A. S.
;
SIMAS, E. S.
;
FREITAS, S. C. de
;
CARVALHO, C. W. P. de
;
TAKEITI, C. Y.
2014
Permeabilidade ao vapor de água de filmes de farinha de mandioca e de farinha de taro incorporados de zeólita modificada.
RAMOS, A. V.
;
CARVALHO, C. W. P. de
;
CALADO, V. M. de A.
2020
Physical, textural and structural properties ofgluten-free breads made from extruded whole grain flours.
COMETTANT RABANAL, R.
;
CARVALHO, C. W. P. de
;
ASCHERI, J. L. R.
;
HIDALGO CHÁVEZ, D. W.
;
GERMANI, R.
2016
Physical-chemical characterization of pre-cooked mixed rice flour and barley bagasse.
ASCHERI, D. P. R.
;
CAVALCANTE, L. H.
;
ASCHERI, J. L. R.
;
CARVALHO, C. W. P. de
2018
Potencial de uso do pinhão da araucária no desenvolvimento de produtos de conveniência por extrusão termoplástica.
ZORTÉA-GUIDOLIN, M. E. B.
;
CARVALHO, C. W. P. de
;
GODOY, R. C. B. de