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Autor(es)
2016
Bioactive compounds of juices from two Brazilian grape cultivars.
SILVA, J. K.
;
CAZARIN, C. B. B.
;
CORREA, L. C.
;
BATISTA, A. G.
;
FURLAN, C. P. B.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
PEREIRA, G. E.
;
CAMARGO, A. C. de
;
MARÓSTICA JUNIOR, M. R.
2016
Bioactive compounds of juices from two Brazilian grape cultivars.
SILVA, J. K.
;
CAZARIN, C. B. B.
;
CORREA, L. C.
;
BATISTA, A. G.
;
FURLAN, C. P. B
;
BIASOTO, A. C. T.
;
PEREIRA, G. E.
;
CAMARGO, A. C. de
;
MARÓSTICA JUNIOR, M. R.
2015
Caracterização de subprodutos da vinificação (borra e engaço) com relação ao teor de antocianinas, fenólicos totais e atividade antioxidante.
OLIVEIRA, W. P.
;
CORREA, L. C.
;
BARROS, P. A.
;
RIBEIRO T. P.
;
SILVA, D. J.
;
LIMA, M. A. C. de
;
MIRANDA, M. S.
;
BIASOTO, A. C. T.
2019
Características físico-químicas e quantificação de compostos fenólicos em frutos de acessos de umbuzeiro.
FONSECA, J. M. S. de S.
;
BONFIM, W. M. D.
;
ANDRADE NETO, E. R. de
;
CORREA, L. C.
;
LIMA, M. A. C. de
2012
Characterization of grapes and wines of Syrah growing during the autumn-winter season in different viticultural zones of the Brazilian Southeast.
MOTA, R. V. da
;
SOUZA, C. R. de
;
PEREIRA, G. E.
;
DAL'OSTO, M. C.
;
CORREA, L. C.
;
DIAS, F. A. N.
;
PIMENTEL, R. M. de A.
;
TAVARES, M. C.
;
REGINA, M. de A.
2012
Chemical and biochemical characterization of guava and araçá fruits from different regions of Brazil.
CORREA, L. C.
;
SANTOS, C. A. F.
;
LIMA, G. P. P.
2016
Compartive phenolic profile and antiradical activity of syrah wine and its manufature by-products.
OLIVEIRA, W. P. de
;
CORREA, L. C.
;
MIRANDA, M. S.
;
CAMARGO, A. C. de
;
LIMA, M. A. C. de
;
BIASOTO, A. C. T.
2012
Desenvolvimento e validação de metodologia para a determinação de compostos fenólicos em vinhos brancos e tintos por cromatografia líquida de alta eficiência (CLAE).
CORREA, L. C.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
PEREIRA, G. E.
;
SILVA, P. T. de S. e
;
RYBKA, A. C. P.
2012
Determinação de compostos fenólicos em vinhos produzidos na região do submédio do vale do são francisco por cromatografia líquida de alta eficiência (CLAE).
CORREA, L. C.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
PEREIRA, G. E.
;
SILVA, P. T. de S. e
;
RYBKA, A. C. P.
2015
Determinação de compostos fenólicos, antocianinas e avaliação da atividade antioxidante em uvas Syrah, no vinho e no resíduo da vinificação.
OLIVEIRA, W. P.
;
CORREA, L. C.
;
SANTOS, I. M.
;
MARQUES, V. F. P.
;
NASCIMENTO, A. M. S.
;
SILVA, D. J.
;
MIRANDA, M. S.
;
BIASOTO, A. C. T.
2012
Development and validation of methodology for the determination of sugars in must, grape juice and different types of wine.
CORREA, L. C.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
SILVA, P. T. de S. e
;
PEREIRA, G. E.
;
RYBKA, A. C. P.
2012
Development of methodology for the determination of organic acids in must, grape juice and wine by high performance liquid chromatography (HPLC).
CORREA, L. C.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
PEREIRA, G. E.
;
RYBKA, A. C. P.
2012
Development of methodology for the determination of organic acids in must, grape juice and wine by high performance liquid chromatography (HPLC).
CORREA, L. C.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
PEREIRA, G. E.
;
RYBKA, A. C. P.
2009
Diversidade genética em acessos de goiabeira (Psidium guajava L.) de diferentes origens geográficas avaliadas por marcadores microssatélites.
OLIVEIRA, M. M. de
;
SANTOS, C. A. F.
;
CORREA, L. C.
;
ARAÚJO, J. S.
;
RIBEIRO, H. L. C.
2019
Efeito da maceração a frio no conteúdo de compostos fenólicos dos vinhos base para espumante Viognier branco.
BARROS, A. P. A.
;
SILVA, I. S.
;
CARVALHO, E. S. S.
;
NUNES, G. da S.
;
BARROS, E. S. de
;
CORREA, L. C.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
DRUZIAN, J. I.
2015
Efeitos de diferentes estratégias de irrigação sobre a composição físico-química e atividade antioxidante de vinhos tropicais Syrah produzidos no Vale do São Francisco nas safras do ano de 2013.
BIASOTO, A. C. T.
;
PEREIRA, G. E.
;
BASSOI, L. H.
;
MENDES, A.
;
OLIVEIRA, J. B.
;
CARVALHO, E. S. S.
;
SOUZA, T. S.
;
OLIVEIRA, W. P.
;
SOUZA. J. F.
;
CORREA, L. C.
2015
Efeitos de diferentes estratégias de irrigação sobre a composição físico-química e atividade antioxidante de vinhos tropicais Syrah produzidos no Vale do São Francisco nas safras do ano de 2013.
BIASOTO, A. C. T.
;
PEREIRA, G. E.
;
BASSOI, L. H.
;
MENDES, A.
;
OLIVEIRA, J. B.
;
CARVALHO, E. S. S.
;
SOUZA, T. S.
;
OLIVEIRA, W. P.
;
SOUZA. J. F.
;
CORREA, L. C.
2023
Effect of thermovinification temperature on the content of phenolic compounds, antioxidant potential, and color of syrah red wines.
SILVA, I. S.
;
CORREA, L. C.
;
BARROS, A. P. A.
;
BIASOTO, A. C. T.
2020
Effects of soil and vineyard characteristics on volatile, phenolic composition and sensory profile of cabernet sauvignon wines of Campanha Gaúcha.
NICOLLI, K. P.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
GUERRA, C. C.
;
SANTOS, H. P. dos
;
CORREA, L. C.
;
WELKE, J. E.
;
ZINI, C. A.
2020
Effects of soil and vineyard characteristics on volatile, phenolic composition and sensory profile of Cabernet Sauvignon wines of Campanha Gaúcha: supplementary information.
NICOLLI, K. P.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
GUERRA, C. C.
;
SANTOS, H. P. dos
;
CORREA, L. C.
;
WELKE, J. E.
;
ZINI, C. A.