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Autor(es)
2013
Preference test to select different species and genotypes of passion fruit for juice formulation.
MAMEDE, A. M. G. N.
;
FARAH, A.
;
SOARES, A. G.
;
FREITAS, D. G. C.
;
OLIVEIRA, E. J.
2008
Sensory profiling and external preference mapping of coffee beverages with different levels of defective beans.
DELIZA, R.
;
MARTINELI, M.
;
FARAH, A.
2013
Sensory shelf life estimation of an instant soy-coffee beverage by survival analysis.
FELBERG, I.
;
DELIZA, R.
;
ESTEVES, T.
;
HOUGH, G.
;
FARAH, A.
;
OLIVEIRA, D. R.
;
SOUZA, A. L.
;
DONANGELO, C. M.
2016
The effect of instant arabica coffee on the viability of lactobacillus acidophilus and bifidobacterium bifidum in a probiotic, lacto-free dessert.
DUARTE, G.
;
FERNANDES, C. O.
;
LEMOS, M. M.
;
FELBERG, I.
;
FARAH, A.
2012
Urinary excretion of isoflavones aglicones and metabolites in healthy adults after consumption of a soy-coffee beverage.
FELBERG, I.
;
FARAH, A.
;
GODOY, R. L. O.
;
PACHECO, S.
;
MONTEIRO, M.
;
CALADO, V.
;
DONANGELO, C. M.
2012
Utilização de ferramentas da bioinformática para desenho de marcadores moleculares para detecção de adulterantes à base de milho em café torrado e moído.
FERREIRA, T.
;
OLIVEIRA, E. M. M.
;
OLIVEIRA, T. C.
;
VITÓRIO, F.
;
LIMA, I. S.
;
FARAH, A.
2012
Validação de marcador molecular para detecção de cevada em café comercial.
OLIVEIRA, E. M. M.
;
FERREIRA, T.
;
OLIVEIRA, T. C.
;
LIMA, I. S.
;
VITÓRIO, F.
;
FARAH, A.
2012
Validation of molecular marker for detection of barley in commercial coffee.
OLIVEIRA, E. M. M.
;
FERREIRA, T.
;
OLIVEIRA, T. C.
;
LIMA, I. S.
;
VITÓRIO, F.
;
FARAH, A.
2010
Vida-de-prateleira de mistura em pó para preparo de bebida de soja e café solúvel.
FELBERG, I.
;
DELIZA, R.
;
FARAH, A.
;
CALADO, V.
;
SILVA, A. L. S.
;
DONANGELO, C. M.