Mostrando resultados 28 a 47 de 62
< Anterior
Próximo >
Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2011 | Effects of pre-harvest gibberellic acid spraying on gene transcript accumulation during peach fruit development. | PEGORARO, C.; CHAVES, F. C.; DAL CERO, J.; GIRARDI, C. L.; ROMBALDI, C. V. |
2015 | Ethylene-dependent regulation of an alpha-L-arabinofuranosidase is associated to firmness loss in 'Gala' apples under long term cold storage. | STORCH, T. T.; FINATTO, T.; PEGORARO, C.; DAL CERO, P.; LAURENS, F.; ROMBALDI, C. V.; QUECINI, V.; GIRARDI, C. L. |
2015 | Fluorescência da clorofila para avaliar antocianinas em uvas cv. Merlot. | CRIZEL, G. R.; ROMBALDI, C. V.; MIELE, A.; FILIPPINI ALBA, J. M.; FLORES, C. A.; GIRARDI, C. L. |
2013 | Genome-wide analysis of the AP2/ERF superfamily in apple and transcriptional evidence of ERF involvement in scab pathogenesis. | GIRARDI, C. L.; ROMBALDI, C. V.; DAL CERO, J.; NOBILE, P. M.; LAURENS, F. L.; BOUZAYEN, M.; QUECINI, V. |
2013 | Genome-wide analysis of the AP2/ERF superfamily in apple and transcriptional evidence of ERF involvement in scab pathogenesis. | GIRARDI, C. L.; ROMBALDI, C. V.; DAL CERO, J.; NOBILE, P. M.; LAURENSC, F.; BOUZAYEN, M.; QUECINI, V. |
2015 | Identification of a novel reference gene for apple transcriptional profiling under postharvest conditions. | STORCH, T. T.; PEGORARO, C.; FINATTO, T.; QUECINI, V.; ROMBALDI, C. V.; GIRARDI, C. L. |
2011 | Identification of a novel α-L-arabinofuranosidase gene associated with mealiness in apple. | NOBILE, P. M.; WATTEBLED, F.; QUECINI, V. M.; GIRARDI, C. L.; LORMEAU, M.; LAURENS, F. |
2016 | Identification of biomarkers associated to 'Gala' apples ripening and postharvest quality . | PEGORARO, C.; STORCH, T. T.; CRIZEL, G. R.; ROMBALDI, C. V.; GIRARDI, C. L. |
2009 | In silico analysis of the ethylene response factor (ERF) gene family in Malus. | GIRARDI, C. L.; QUECINI, V.; BOUZAYEN, M.; ROMBALDI, C. V.; DAL CERO, J.; NOBILE, P. |
2010 | Influência da conservação refrigerada na qualidade das uvas de mesa BRS Clara e BRS Morena. | STORCH, T. T.; GIRARDI, C. L.; SILVA, N. M. da; FULGEARINI, M. A.; FIALHO, F. B. |
2010 | Influência do manejo à campo na qualidade pós-colheita das uvas de mesa BRS Clara e BRS Morena. | MOURA, R. S.; GIRARDI, C. L.; OLIVEIRA, E. M. de; ZILIO, R. A.; FIALHO, F. B. |
2011 | Inibição da ação do etileno sobre variáveis de qualidade de maçãs 'Gala' mantidas em armazenamento refrigerado. | STORCH, T. T.; MOURA, R. S.; DAL CERO, J.; GIRARDI, C. L.; ROMBALDI, C. V. |
2008 | Manejo do resfriamento e da classificação de Pêssegos cv Granada na ocorrência de podridões e qualidade para consumo. | EBERTHAMM, T. B.; ZANUZO, M. R.; LUCCHETTA, L.; FERRI, V. C.; ANTUNES, P. L.; GIRARDI, C. L.; FACHINELLO, J. C.; SILVA, J. A.; HOOKO, V.; ROMBALDI, C. V. |
2013 | Método não destrutivo para determinação de antocianinas e flavonoides em uvas. | CRIZEL, G. R.; CAMARGO, S.; FERREIRA, W. A.; GIRARDI, C. L. |
2014 | Novel Brazilian grape cultivars. | RITSCHEL, P. S.; MAIA, J. D. G.; CAMARGO, U.; SOUZA, R. T. de; FAJARDO, T. V. M.; NAVES, R. de L.; GIRARDI, C. L.; ZANUS, M. C. |
2015 | Otimização de protocolo para extração de proteínas de polpa de maçã. | BARBOSA, A. B. de A.; GONÇALVES, B. X.; PEGORARO, C.; ROMBALDI, C. V.; GIRARDI, C. L. |
2009 | Photoreceptor and circadian-clock genes in Vitis vinifera: genome-wide identification, organization and expression profiling. | QUECINI, V.; DAL BOSCO, D.; SINSKI, I.; GIRARDI, C. L.; CAMARGO, U. A. |
2010 | Physiological and molecular changes associated with prevention of woolliness in peach following pre-harvest application of gibberellic acid. | PEGORARO, C.; ZANUZO, M. R.; CHAVES, F. C.; BRACKMANN, A.; GIRARDI, C. L.; LUCCHETTA, L.; SILVA, J. A.; ROMBALDI, C. V. |
2011 | The Phytochrome-interacting factor genes in grapevine and their association to the gibberellin signal transduction pathway. | BOSCO, D. D.; SINSKI, I.; GIRARDI, C. L.; MAIA, J. D. G.; RITSCHEL, P. S.; QUECINI, V. |
2014 | Planejamento e implantação do sistema de gestão da qualidade na Embrapa Uva e Vinho. | PEREZ, E. A. P.; OLIVEIRA, C. G. R. de; FIGUEREDO, J. H. R.; SILVA, G. A. da; GIRARDI, C. L. |