Navegando por Autor GIRARDI, C. L.

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 48 a 67 de 80 < Anterior   Próximo >
Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2023Manejo de cachos com ácido giberélico no cultivo protegido da uva BRS-Vitória em Vacaria-RS.GIRARDI, C. L.; SANTOS, H. P. dos; FIALHO, F. B.
2008Manejo do resfriamento e da classificação de Pêssegos cv Granada na ocorrência de podridões e qualidade para consumo.EBERTHAMM, T. B.; ZANUZO, M. R.; LUCCHETTA, L.; FERRI, V. C.; ANTUNES, P. L.; GIRARDI, C. L.; FACHINELLO, J. C.; SILVA, J. A.; HOOKO, V.; ROMBALDI, C. V.
2009Manejo pós-colheita de uvas de mesa BRS Clara e BRS Morena.OLIVEIRA, E. M.; DAL CERO, J.; GIRARDI, C. L.
2001Manejo pós-colheita e rastreabilidade da fruta na produção integradaGIRARDI, C. L.
2006Mecanismos bioquímico-moleculares da perda de suculência Em pêssegos e melões.ROMBALDI, C. V.; SILVA, J. A.; NORA, L.; LUCCHETTA, l.; ZANUZO, M. R.; PEGORADO, C.; FERRAREZE, J. P.; DAL CERO, J.; BRACKMANN, A.; GIRARDI, C. L.
2013Método não destrutivo para determinação de antocianinas e flavonoides em uvas.CRIZEL, G. R.; CAMARGO, S.; FERREIRA, W. A.; GIRARDI, C. L.
2010Molecular markers to select apple cultivars with low ethylene production.GIRARDI, C. L.; SILVA, N. M. da; QUECINI, V.; DAL CERO, J.; MOURA, R. da S.; STORCH, T. T.; ROMBALDI, C. V.
2014Novel Brazilian grape cultivars.RITSCHEL, P. S.; MAIA, J. D. G.; CAMARGO, U.; SOUZA, R. T. de; FAJARDO, T. V. M.; NAVES, R. de L.; GIRARDI, C. L.; ZANUS, M. C.
2010Otimização de método para obtenção de um extrato bruto de enzimas que atuam na parede celular de polpa de maçã.STORCH, T.; FABER, M.; MOURA, R.; SILVA, N. M. da; FERREIRA, W.; GIRARDI, C. L.
2015Otimização de protocolo para extração de proteínas de polpa de maçã.BARBOSA, A. B. de A.; GONÇALVES, B. X.; PEGORARO, C.; ROMBALDI, C. V.; GIRARDI, C. L.
2009Photoreceptor and circadian-clock genes in Vitis vinifera: genome-wide identification, organization and expression profiling.QUECINI, V.; DAL BOSCO, D.; SINSKI, I.; GIRARDI, C. L.; CAMARGO, U. A.
2022Physicochemical properties and transcriptional changes underlying the quality of ?Gala? apples (Malus × domestica Borkh.) under atmosphere manipulation in long-term storage.DAMBROS, J. I.; STORCH, T. T.; PEGORARO, C.; CRIZEL, G. R.; GONÇALVES, B. X.; QUECINI, V.; FIALHO, F. B.; ROMBALDI, C. V.; GIRARDI, C. L.
2010Physiological and molecular changes associated with prevention of woolliness in peach following pre-harvest application of gibberellic acid.PEGORARO, C.; ZANUZO, M. R.; CHAVES, F. C.; BRACKMANN, A.; GIRARDI, C. L.; LUCCHETTA, L.; SILVA, J. A.; ROMBALDI, C. V.
2011The Phytochrome-interacting factor genes in grapevine and their association to the gibberellin signal transduction pathway.BOSCO, D. D.; SINSKI, I.; GIRARDI, C. L.; MAIA, J. D. G.; RITSCHEL, P. S.; QUECINI, V.
2014Planejamento e implantação do sistema de gestão da qualidade na Embrapa Uva e Vinho.PEREZ, E. A. P.; OLIVEIRA, C. G. R. de; FIGUEREDO, J. H. R.; SILVA, G. A. da; GIRARDI, C. L.
2007Polyphenols content in apple and in strawberry fruits: an evaluation of extractors.SILVA, G. A. da; ANTONIOLLI, L. R.; GIRARDI, C. L.; LAZZAROTTO, M.; ANTONIOLLI, L. R.; ROMBALDI, C. V.; GIRARDI, C. L.
2016Potencial de armazenamento de uvas de mesa lançadas pela Embrapa Uva e Vinho.DAMBROS, J. I.; ZANDONÁ, G. P.; OLIVEIRA, I. R. de; CRIZEL, G. R.; MARINI, N.; STORCH, T.; ROMBALDI, C. V.; GIRARDI, C. L.
2015Potencial de conservação de diferentes cultivares de uva de mesa conduzidas sob cobertura plástica.STORCH, T. T.; PEGORARO, C.; CRIZEL, C. R.; DAMBROS, J. I.; GONÇALVES, B. X.; FURINI, G.; RITSCHEL, P. S.; GIRARDI, C. L.
2022Precision viticulture focusing southern Brazil.FILIPPINI ALBA, J. M.; CRIZEL, G. R.; GIRARDI, C. L.; FLORES, C. A.
2007Preharvest treatment with giberellic acid prevents woolliness occurrence after cold storage of 'Chiripá' peach.ZANUZO, M. R.; ROMBALDI, C. V.; SILVA, J. A.; FERRAREZE, J. P.; DAL CERO, J.; PEGORARO, C.; NORA, L.; GIRARDI, C. L.